Prethodni članak
Sljedeći članak

Navijači vjeruju u nastavak pozitivnog niza !

Zagorec u 25. kolu 2. SuperSport NL gostuje kod Belišća


U 25. kolu Druge SuperSport nogometne lige krapinski Zagorec gostuje u Belišću kod istoimenog kluba.

Još jedan težak ispit za pulene Perice Vidaka jer iza njih je šest utakmica bez poraza ( pobjede protiv Zrinskog, Međimurja, Marsonie i Opatije te dva remija protiv Jadran Luka Ploče i Bjelovar ) te navijački puk očekuje nastavak pozitivnog niza.

No, nije to tako i jednostavno. Naime, Belišće je ovo proljeće zasigurno jedna od ekipa koja ima najslabiji skor jer je osvojila svega dva boda, te je zato i izuzetno opasna jer rezultati ne pokazuju pravo stanje stvari,  i zato je Uprava kluba reagirala na način, što je uobičajeno u nogometni klubovima, da je smijenila trenera prve ekipe – Davora Rupnika – te je za novog trenera postavila Dinu Gavrića koji je protekle dvije godine bio pomoćni trener prvoligaša BSK – a iz Bijelog Brda. Samo predstavljanje novog trenera, zanimljiva je činjenica da su čak dva kluba iz lige prije dolaska Zagorca na njihov teren ( Međimurje i Marsonia, op. ) promijenili trenere, a on sam je naglasio: Ono što je osnovno je vratiti vjeru u svoje mogućnosti, bitno je da igrači znaju da vrijede. Što se ciljeva tiče primarni je osigurati ostanak u ligi u što kraćem roku, za to nam naravno trebaju pobjede pa odmah od prve utakmice protiv Zagorca idemo po pobjedu. Ovaj krug igrača to sigurno može ostvariti.“

No nešto će se pitati i Zagorec. Klub je u punom zamahu ( kada bi se gledala tablica samo ovog proljeća Zagorec bi bio na petom mjestu sa 17 bodova dok bi prvi Zrinski imao kao i drugoplasirana Opatija 20 bodova; no gledajući posljednjih šest kola prvenstva Zagorec bi bio prvi na tablici, op.a. ), igraju odlično i nižu pozitivne rezultate te iako će protiv Belišća nastupiti bez dvojice igrača – Stiperski, žuti kartoni, i Adžić, obiteljski razlozi, u krapinskom klubu vjeruju u pozitivan rezultat dodamo li tome da im je ekipa Belišća veliki dužnik jer u jesenskom dijelu prvenstva sa visokih 4:1 pobijedila klub iz Krapine.

Susret se igra u subotu, 29. travnja sa početkom u 17,00 sati.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook