Prethodni članak
Sljedeći članak

[NASTUPILO GOTOVO 800 PLIVAČA] Vili Sivec predvodio Olimp u osvajanju 13 odličja na mitingu u Austriji

U Grazu je održan jaki međunarodni plivački miting pod nazivom “International Stock Atus Graz Troph 2019.


Uz prisustvo 778 plivača i plivačica iz stotinjak europskih klubova iz Mađarske, Njemačke, Slovačke, Češke, Lihtenštajna, Luxemburga, Italije, Nizozemske, Litve, Izraela, Slovenije, Srbije, Hrvatske i domaćina Austrije u Grazu je održan jaki međunarodni plivački miting pod nazivom “International Stock Atus Graz Troph 2019.”

Među europskom elitom bili su i plivači i plivačice Olimpa koji su se predvođeni sportskim direktorom Ivicom Androićem kući vratili sa trinaest odličja, od čega su dva bila zlatnog, osam srebrnog, a tri brončanog sjaja.

Najviše osvojenih medalja, ujedno i najvrednijih zbog rezultata isplivanih u u finalnim utrkama osvojio je mlađi junior Vili Sivec (2003. godište). Vili je osvojio sedam medalja srebrnog sjaja, od čega su najznačajnije u finalnim utrkama na 50 slobodno i 50 leptir. Ostale medalje osvojio je u kvalifikacijskim utrkama.

Odlično je plivao kadet Patrik Erceg (2005.) sa 5 osvojenih medalja u kvalifikacijskim utrkama. Bio je zlatni na 50 slobodno i 100 leptir, srebrni na 200 leptir i brončani na 100 slobodno i 200 mješovito.
Mlađa juniorka Tesa Novak (2004.) osvojila je brončanu medalju u kvalifikacijskoj utrci na 200 slobodno, a četvrta je bila na 200 leptir.

Juniorka Hana Sivec (2003.) plivala je u kategoriji sa dvije godine starijim plivačicama i bila osma u kvalifikaciskim utrkama na 200 leptir, deveta na 100 leptir i deseta na 50 leptir.

Najmlađa Gita Vlahek (2007.) plivala je u kategoriji sa godinu dana starijim plivačicama i bila devetnaesta u kvalifikacijama na 50 leđno, Svi zajedno na reprezentativan način u Austriji predstavili su hrvatsko plivanje.

Još članaka iz "Sport"

Facebook

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te pojedinim graničnim prijelazima. Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju p...

mojtv.hr - kompletan tv program