Prethodni članak
Sljedeći članak

NANBUDO KLUB MARIJA BISTRICA: Predsjednica i dalje Ivančica Babić

Održana je redovita izborna skupština Velikog vijeća i prva sjednica Malog vijeća Nanbudo kluba Marija Bistrica


U prostorijama OŠ Marija Bistrica održana je redovita izborna skupština Velikog vijeća i prva sjednica Malog vijeća Nanbudo kluba Marija Bistrica. Razriješeni su dosadašnji i imenovani stari/novi dopredsjednik i predsjednica te nova tajnica Kluba, članovi Odbora za nadzor, članovi Savjetodavnog tijela, članovi Disciplinske komisije i likvidator, potvrđen je izbor Stručnog voditelja – mentora i Stručnog – mlađeg voditelja. Usvojene su izmjene Statuta, a donijete su i važne odluke. Odluka o prihvaćanju službene kandidature za domaćina Svjetskog nanbudo prvenstva, koje bi se trebalo održati 2020. godine u Mariji Bistrici, odluka o pokretanju postupka za obnavljanje članstva u Športskoj zajednici Krapinko-zagorske županije, odluka o oslobađanju plaćanja članarine u školskoj godini 2018./2019., a donijeta je i odluka o mjesečnoj visini članarine za školsku god. 2019./2020.

Potvrđen je i prijedlog Programa rada i financijski plan za drugu polovicu 2019. godine. Novoizabrani članovi Malog vijeća Nanbudo kluba Marija Bistrica su Ivančica Babić - predsjednica Kluba, Marko Ležaić      - dopredsjednik, Iva Švenda - tajnica Kluba. U Odbor za nadzor izabrani su Petar Jakopec, Ivana Car i  Andrija Bertić, a članovi Savjetodavnog tijela su: prof. Lela Babić, Dora Brlek, Edija Redžić, Eva Kreber Pille i Kristijan Vuraić. Novoizabrani članovi Disciplinske komisije su Evelin Boc Gereci, Damir Čvek i Mario Kruhak. Potvrđena je stručna voditeljica (mentorica) Nanbudo kluba Marija Bistrica a to je prof. Lela Babić, dok je za stručnu – mlađu voditeljicu potvrđena Dora Brlek.

 Obzirom da će Svjetska nanbudo federacija odluku o domaćinu Svjetskog nanbudo prvenstva 2020. godine donijeti 10. srpnja ove godine, u danima koji slijede Nanbudo klub Marija Bistrica će predložiti Općini Marija Bistrica da putem pisma namjere podupre kandidaturu Nanbudo kluba Marija Bistrica kako bi isti počevši od srpnja ove godine do održavanja Svjetskog nanbudo prvenstva u svibnju sljedeće godine kroz višemjesečnu kampanju dodatno doprinio promidžbi Marije Bistrice i Zagorja, kako bi nastavio doprinositi ugledu RH izvan hrvatskih granica te kako bi i službeno započeo pripreme za sudjelovanje sportaša, članova reprezentacije na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Podsjećamo, na prošlom Svjetskom prvenstvu članovi reprezentacije ujedno i članovi NBK Marija Bistrica osvojili su ukupno 10 medalja, a Petar Jakopec bio je jedini sportaš koji je ponio titulu trostrukog svjetskog prvaka. S razlogom se očekuje da će i na sljedećem SP-u, čiji bi domaćin trebao biti NBK Marija Bistrica, Hrvatska biti među najuspješnijim reprezentacijama.

Još članaka iz "Sport"

Facebook