Prethodni članak
Sljedeći članak

Nagrađeni najbolji sportaši grada Oroslavja

Oroslavje nema izbor po kategorijama, već ravnopravnim priznanjima nagrađuje odabrane sportaše


Na prigodnom domjenku, gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak, uručio je priznanja najuspješnijim sportašima svoga grada. Oroslavje nema izbor po kategorijama, već ravnopravnim priznanjima nagrađuje odabrane sportaše. Ove godine nagrađeni su: Katarina Jelenčić (Taekwon-do klub Oroslavje), Jasmina Burek (Atletski klub Oroslavje), Boris Gregorina (Srele brutalteam), Dorian Velić (Moto klub Oroslavje), Gracija Kačavenda (Stolnoteniski klub Stubaki), Zvonimir Vrban (Crocarpteam Zagorci), Nenad Mihalić (Streličarski klub Oroslavje), dok je posebnu nagradu za 60 godina provedenih u sportu dobio Rudolf Pišković-Rudi, „dobri duh“ sporta u Oroslavju. Rudek je jednostavno zaštitni znak sporta u Oroslavju.

Katarina Jelenčić još uvijek je kvalitetna natjecateljica, no u posljednje se vrijeme prilično uspješno posvetila trenerskom radu, što je prepoznato, pa se njenim dolaskom povećao i članstvo u taekwon-do klubu Oroslavje.

Jasmina Burek osvojila je drugo mjesto na Veteranskom prvenstvu Balkana u bacanju kugle, a istovremenom daje veliki doprinos unapređenju atletike kako u Orosalvju, tako i u cijelom Zagorju.

Boris Gregorina veteranski je državni prvak i od nedavno hrvatski rekorder u svojoj kategoriji.

Dorian Velić imao je uspješnu sezonu u motociklizmu, pa je tako na kraju bio treći u klasi skutera NO LIMIT, a da mu nisu nedostajala financijska sredstva, pa je propustio dvije utrke, vjerojatno bi se okitio i naslovom državnog prvaka.

Gracija Kačavenda u posljednje vrijeme postiže sve bolje rezultate, a zajedno s Bruno Gučinom u paru je stigla i do državnog naslova u konkurenciji parova.

Zvonimir Vrban istaknuti je član ribolovnog kluba Crocarpteam Zagorci, koji je izvojevao četiri pobjede u svojoj disciplini.

Nenad Mihalić izbornik je streličarske reprezentacije Hrvatske, predsjednik kluba i trener, te sudionik Europskih i Svjetskih prvenstva, Europskih olimpijskih igara, Mediteranskih igara, Svjetskih igara Europskih Grand Prix-a. A kao trener ima doprinos u osvajanju svjetskog i europskog zlata.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook