Prethodni članak
Sljedeći članak

Momčad Ke-te mont/Domi-Lea skinula s trona Forgebit i osvojila drugo izdanje ''Zagorje All stara''

U Zaboku odigrano drugo izdanje malonogometnog turnira ''Zagorje All star''


U organizaciji NK Rudar Dubrava zabočka u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku odigrano je drugo izdanje malonogometnog turnira „Zagorje All star“. Kao i prošle godine turnir je opravdao sva očekivanja, a promjena koncepta bila je puni pogodak. Zabočkim parketom su prodefilirali svi ponajbolji zagorski hakleri, viđen je odličan i zanimljiv mali nogomet.

Pobjednik turnira je momčad KE-TE MONT/DOMI-LEA koja je u uzbudljivom finalu nakon izvođenja sedmeraca savlada prošlogodišnjeg pobjednika, Forgebit, rezultatom 3:1, nakon što su u regularnom dijelu mreže mirovale. Zanimljivo je da je u dijelu turnira koji se odigravao po skupinama Forgebit bio bolji protiv pobjedničke momčadi i slavio je rezultatom 2:1. Isto tako zanimljivo je da je od polufinala postignut do kraja turnira postignut samo jedan pogodak iz igre, što najbolje govori o izjednačenosti momčadi koje su se tamo našle.

Treće mjesto pripalo je momčadi McClean-Renkey koja je nakon izvođenja sedmeraca nadvisila momčad Gora transport rezultatom 5:4.

Iz pobjedničke momčadi dolazi nam i najbolji igrač, Karlo Stiperski, s četiri pogotka najbolji je strijelac bio Martin Hruševar iz momčadi Gora transport, dok je za najboljeg vratara proglašen Zoran Mihovilić iz momčadi Forgebit. Pobjednička momčad je uz medalje i pehar dobila i prijelazni pehar. Najboljim momčadima i pojedincima nagrade su dijelili predsjednik NS KZŽ Stjepan Merkaš, predsjednik Gradskog vijeća Grada Zaboka Dragutin Črnjević i trenerica u Školi nogometa Zabok, Maja Gregurić. Svojevrsni domaćin i voditelj programa bio je idejni začetnik ovog turnira, Mario Videk. Rudar DZ se još jednom pokazao odličnim domaćinom, a pred ovim je turnirom sigurni smo svijetla budućnost.

Rezultati, grupni dio

Forgebit – CB Lug&TG Lež 3:1

Kamen Kučiš – Savanna 0:1

DA-MA koža – Ke-te mont/Domi-Lea 1:3

Gora transport – McClean-Renkey 1:2

Forgebit – DA-MA koža 3:0

Gora transport – Kamen Kučiš 5:2

CB Lug&TG Lež - Ke-te mont/Domi-Lea 1:1

McClean-Renkey – Savanna 2:1

CB Lug&TG Lež – DA-MA koža 1:4

McClean-Renkey – Kamen Kučiš 3:1

Forgebit – Ke-te mont/Domi-Lea 2:1

Gora transport – Savanna 3:0

Poredak po skupinama:

A: 1. Forgebit 9 (+6), 2. KE-TE MONT/DOMI LEA 4 (+1), 3. DA-MA KOŽA 3 (-2),  4. CB Lug&TG Lež 1 (-5)

B: 1. McClean Renkey 9 (+4), 2. Gora transport 6 (+5), 3. Savanna 3 (-3), 4. Kamen Kučiš 0 (-6)

ZAVRŠNICA

Polufinale

Forgebit – Gora transport 1:0

McClean-Renkey – KE-TE MONT/DOMI LEA 3:4 p (0:0)

Sedmerci za 3. mjesto: Gora transport – McClean-Renkey 4:5

FINALE: Forgebit – KE-TE MONT/DOMI-LEA 1:3 p (0:0)

Konačni poredak:

  1. KE-TE MONT/DOMI-LEA (Jurica Šoštar, Filip Šoštar, Tin Gregurić, Ivan Jazbec, Dario Frinčić, Karlo Stiperski, Eugen Ciban, Luka Ružak, Antonio Hržina, Leon Jadek)
  2. Forgebit (Zoran Mihovilić, Tihomir Vančina, Nikola Lešković, Karlo Deak, Patrik Turk, Vinko Kotarski, Hrvoje Bezjak, Matija Drempetić, Vid Kotarski)
  3. McClean-Renkey (Dario Bobek, Matija Bobek, Jakov Videk, Florian Videk, Luka Gajski, Goran Dlesk, Nikola Bobek, Dubravko Vujica, Robert Kuharić, Marko Kanceljak)
  4. Gora transport (Damir Družinec, Filip Merlin, Marko Šlogar, Marko Nemčić, Marko Mlinarić, Petar Boronjek, Karlo Frtalj, Tomislav Đurek, Karlo Gorički, Martin Hruševar, Luka Potočki, Ivan Bosec)

Najbolji pojedinci

Najbolji igrač: Karlo Stiperski (KE-TE MONT/DOMI-LEA)

Najbolji strijelac: Martin Hruševar – 4 pogotka (Gora transport)

Najbolji vratar: Zoran Mihovilić (Forgebit)

Još članaka iz "Sport"

Facebook