Prethodni članak
Sljedeći članak

Modrić ipak napušta Real? Poznato već ime novog kluba, kao i plaća koju će dobiti?


Hrvatski kapetan Luka Modrić u siječnju 2024. godine mogao bi dobiti ponude od saudijskih klubova, tvrdi turski novinar Ekrem Konur. Modrić je navodno na izlaznim vratima madridskog Reala, a bogati Saudijci bi mu mogli ponuditi godišnju plaću od 15 milijuna eura kako bi ga privukli na Bliski istok, prenosi Večernji list.

Talijanski novinar Rudy Galetti pisao je kako je Modrić prošlog ljeta dobio ponudu od Al Ahlija u iznosu od 200 milijuna eura za tri sezone, ali je odbio taj novac kako bi produljio ugovor s Realom za deset puta manji iznos. Sada bi ipak mogao prihvatiti saudijsku ponudu jer mu je minutaža u Realu bitno smanjena.

Modrić je u ponedjeljak dobio priznanje španjolskog lista AS za najboljeg veznjaka desetljeća. Voditeljica ga je na svečanosti pitala hoće li potpisati novi ugovor s Madriđanima.

- Ovo nije vrijeme za razgovor o tome. Živim u sadašnjosti, fokusiran sam na ono što se sada događa. Vidjet ćemo što će biti u budućnosti. Pokušavam uživati u svakom danu i svakom treningu. Dobro sam raspoložen. Dio sam najvećeg kluba na svijetu - rekao je Modrić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook