Prethodni članak
Sljedeći članak

Matija je najbolji zagorski sportaš, drži dva državna rekorda i želi postati policajac


Polaznik Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik", Matija Gregurić osvojio je priznanje za najboljeg sportaša u Krapinsko - zagorskoj županiji u 2022. godini, u kategoriji najbolji zagorski sportaši koji nastupaju u klubovima van Županije.

Matija Gregurić polaznik je Odjela 16, Policijske škole "Josip Jović" i vrhunski sportaš, koji školske obveze odlično usklađuje sa sportskim.

Vlasnik je slijedećih državnih rekorda: Kategorija U18, disciplina bacanja kladiva, Kategorija U20, disciplina bacanja kladiva.

Također je dobitnik brojnih nagrada: "Balkan Rising Star" za najboljeg sportaša u usponu na balkanu, Yerevan (ARM),  „Dražen Petrović“ za najuspješnijeg mladog sportaša, nagrada za najuspješnijeg mlađeg seniora Hrvatskog atletskog saveza.

-Velika čast mi je bila dobiti nagradu za najboljeg sportaša Krapinsko - zagorske županije, te mi je to dodatni motiv za sportsku sezonu koja dolazi, među kojima je natjecanje sa reprezentacijom, a kao glavni cilj mi je odlazak na Svjetsko prvenstvo u disciplini bacanja kladiva - izjavio je Matija Gregurić nakon proglašenja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook