Prethodni članak
Sljedeći članak

Mali rukometaši 'Bedekovčine' sedmi na jakom turniru u Vidovcu

Mini rukomet


Za kraj sezone mali rukometaši Bedekovčine odigrali su i još jedan turnir. Nakon što su nedavno nastupili sa dvije kategorije na turniru u Pisarovini, ovaj puta odazvali su se jakom turniru u Vidovcu sa kategorijom dječaka rođenih 2014. i mlađima, u konkurenciji čak 20 ekipa.

U natjecanju po skupinama odigrali su četiri utakmice. Prvo su poraženi 9:12 od Maksimira 2, da bi u drugom susretu sa čak 16:1 pobijedili Ivančicu 1. Nakon malo pauze i svečanosti otvorenja, Bedekovčina je pobijedila Sedmerac sa 13:5, da bi u zadnjem kolu pobijedili Đurđenovac 2 sa 16:5 i sa prvog mjesta plasirali se u četvrtfinale. Naime, Sedmerac je dobio Maksimir 2 sa 8:6, pa se zatvorio krug te tri ekipe u kojem je Bedekovčina bila najbolja.

U četvrtfinalu Bedekovčina je igrala protiv Karlovca, koji se pokazao prejak i slavio sa 14:5.  Nakon toga u razigravanju za poredak od petog do osmog mjesta Bedekovčina je poražena od Maksimira 1 sa 7:17, da bi u završnoj utakmici, za sedmo mjesto, nakon penala slavili protiv Metalca 2, sa 11:10. Za Bedekovčinu su igrali: David Tomorad, Fran Fabijan Cankovski, Patrik Lacković, Jan Smetiško, Jan Petek, Franko Labaš i Kais Mikulec; trener Denis Mikulec.

Još članaka iz "Sport"

Facebook