Prethodni članak
Sljedeći članak

Mali rukometaši 'Bedekovčine' do srebra i bronce

Mini rukomet


Za kraj sezone mali rukometaši Bedekovčine odigrali su jedan turnir u Pisarovini u mini rukometu. Na turnir su putovale dvije kategorije, dječaci rođeni 2014. godine i mlađi i oni rođeni 2015. godine i mlađi. I jedni i drugi igrali su sjajno i stigli do medalja. Ekipa 20014. godište igrala je u skupini sa još četiri ekipe. Na početku su pobijedili Dubravu Vrbovečku 7:3, a potom i Petrinju 16:13. Jamnicu je Bedekovčina pobijedila sa 10:9, a trijumfalni pohod skupinom je završila protiv Mladosti Sveti Martin sa pobjedom 10:4. Time je osvojila prvo mjesto i u polufinalu išla na Karlovac. Karlovčani su se pokazali prejaki i slavili su sa 13:0, no o borbi za treće mjesto Bedekovčina je nakon penala slavila protiv Mladosti Sveti Martin sa 11:10. U regularnom dijelu je bilo 9:9. U finalu Metalac iz Zagreba slavio je protiv Karlovca. Za Bedekovčinu su igrali: David Tomorad, Fran Fabijan Cankovski, Patrik Lacković, Jan Smetiško, Mihael Cujzek, David Habulin, Teo Tenšek i Jan Petek.

Ekipa 2015. godište startala je pobjedom protiv Dubrave Zagreb 1 11:7 a potom su protiv Metalca odigrali 10:10, da bi pobijedili Sedmerac sa 9:7. Osvojili su drugo mjesto u skupini, iza Metalca, sa istim brojem bodova, da bi u polufinalu igrali protiv Dubrave Zagreb 2. U tom su polufinalu pokazali odličnu igru i slavili sa 15:11 te se plasirali u finale gdje su opet igrali protiv Metalca. Ovaj puta Metalac je bio bolji sa 18:8. Za Bedekovčinu su u ovaj kategoriji igrali: Michael Novosel, Martin Novosel, Lovro Blažinić, Erik Vurnek, Ivor Jurinić i Kais Mikulec.

Također, dodajmo da je Kais Mikulec proglašen najboljim igračem turnira generacije 2015. Trener obje ekipe bio je Denis Mikulec. 

           

Još članaka iz "Sport"

Facebook