Prethodni članak
Sljedeći članak

"Luka Modrić napušta Real. Žele ga ova četiri kluba"


Luka Modrić (38) će na kraju sezone napustiti Real, tvrdi turski insajder Ekrem Konur. Legendarnom veznjaku madridskog kluba tada će isteći ugovor potpisan u ljeto 2023. Modrić je tada bio odbio bogate ponude saudijskih klubova te produljio suradnju s Realom.

Konur tvrdi da će mu na pragu 39. rođendana ponude ponovno poslati saudijski klubovi Al Ahli, Al Hilal i Al Nassr koji funkcioniraju zahvaljujući novcu gotovo neograničeno bogatog državnog fonda. Postoji i konkretan interes Inter Miamija, kluba iz MLS-a čiji je vlasnik David Beckham i u kojem igraju najboljih svih vremena Lionel Messi te Jordi Alba i Sergio Busquets.

Brojni mediji mjesecima pišu kako je Modrić nezadovoljan statusom u Realu. Nakon što je godinama bio neupitan član početne postave, trener Carlo Ancelotti sada ga vidi kao rezervu. Sakupio je 28 nastupa, ali često je ulazio s klupe, pa tako ima ukupno 1461 minutu na terenu.

Ugledni The Athletic otkrio je kako je Ancelotti Modriću ponudio da se pridruži njegovom trenerskom timu ako odluči završiti igračku karijeru. Međutim, španjolski mediji ubrzo su objavili da jedan od najboljih veznih igrača ikad planira i dalje igrati i zbog toga je odbio Ancelottijevu ponudu.

Prije no što donese odluku o nastavku klupske karijere, Modrić će u lipnju i srpnju kao kapetan voditi hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Dosad je s njom osvojio srebro i broncu na svjetskim prvenstvima, a 2018. proglašen je najboljim igračem na svijetu, podsjeća Index.

Još članaka iz "Sport"

Facebook