Prethodni članak
Sljedeći članak

Luka Modrić napušta Real Madrid?


Kapitan hrvatske reprezentacije Luka Modrić produžio je ugovor sa Real Madridom na godinu dana. Hrvat je odbio milione iz Saudijske Arabije, a po svemu sudeći nisu samo Arapi zainteresirani za Modrića, pa bi mogao iznenaditi transferom, piše Mondo.ba.

Španjolski su mediji počeli pisati da bi se Luis Suárez u siječnju mogao pridružiti Lionelu Mesiju, Jordiju Albi, Serhiju Busketsu u Inter Miamiju, pa su postavili pitanje da li će isto učiniti i Luka Modrić na kraju sezone, prenio je "Mundo Deportivo". Dodali su i da je Beckamova želja da dovede Hrvata koji ne dobija zasluženu minutažu pod palicom Karla Anćelotija, pa bi Luka mogao razmisliti o prelasku u Miami.

Inter Miami ima i problem kod dovođenja Modrića jer on i suigrači Messi, Suárez, Alba i Busquets prelaze gornju granicu zarade, što je ukupno 40 posto dozvoljenog iznosa budžeta plaća. Mundo Deportivo navodi da je transfer Suáreza mnogo izvjesniji, ali ostavljaju prostor da vide da li je transfer kapetana Hrvatske moguć tokom ljeta naredne godine.

Još članaka iz "Sport"

Facebook