Prethodni članak
Sljedeći članak

Krenule pripreme Zagorca Krapina


Krapinski Zagorec startao je s pripremama za proljetni dio sezone. Na prvom okupljanju treneru Zubiću i njegovom pomoćniku odazvali su se: vratari Bruči, Mužina i V. Vincelj. Od igrača u polju nazočni su bili: A. Landripet, Turniški, Cigula, Kunštić, Petonjić, Presečki, Frinčić, Topolovec, Habjanec, Bračević, Smiljanec, M. Landripet, Štimac, L. Vincelj, Jazbec, Harrison, Stiperski, Ružak, Rodrigues, Majcenić, Krznar, Strabić, Brčić, Katalenić, Bajan, Hanžić, Brebrić. Od igračkog kadra na prvom treningu zbog privatnih obveza nije bio nazočan Krznarić.

TOMISLAV PERNJEK,predsjednik

Najprije su igrači imali kratki sastanak s Upravom kluba te im se tom prilikom obratio predsjednik Tomislav Pernjek riječima: ''Ponajprije vam želim sve najbolje u novoj. Prisjećanje na godinu ranije i 12 novih igrača na polusezoni, a sad smo s domaćim i mladim igračima uspjeli doći do nekog kontinuiteta. Ivan Zubić trener i dalje vodi klub i potpuno je ostvario ono što smo, između ostalog, tražili - afirmiranje mladih igrača. Uprava nije nezadovoljna s rezultatom i igrama. Prije sezone bi bili zadovoljni s obzirom na mladu ekipu, a istovremeno mogu tvrditi nitko nas nije nadigrao. Našoj mladosti će se sada priključiti iskustvo što smo i čekali te je to dobitna kombinacija. Puno sreće u ovoj polusezoni.''

IVAN ZUBIĆ,trener

Nakon uvodnih riječi i trenera Zubića on je svoje igrače poveo na teren s umjetnom travom koju je ''natapao'' snijeg. S puno volje, želje i htijenja igrači su odradili prvi trening a od sutra opet sve iznova za skupljanje snage i uigravanja do početka „proljeća“ i prve službene utakmice.

Ono što zasigurno veseli navijače Zagorca da Uprava ide smjerom kojim je krenula u ovu sezonu – okretanje vlastitim igračima i igračima iz zagorskog bazena istovremeno zahtijevajući mladost igrača – tako od tridesetak nazočnih na prvom okupljanju bilo je čak 10 juniora i čak 8 koji spadaju  u kategoriju mlađih igrača tako da će i u nastavku prvenstva ekipa Zagorca zasigurno biti jedna od najmlađih u ligi. Isto tako ovim popisom roster igrača nije konačan jer će tijekom priprema, vjerujemo, na probama biti još dosta igrača tako da ćemo o pravom rosteru koji će startati u prvenstvenu  utrku, i bijeg iz opasne zone, saznati najvjerojatnije nekoliko dana prije odigravanja prve službene utakmice, 25. veljače 2024. u Maču.

Prvu pripremnu utakmicu Zagorec igra u subotu, 20. siječnja 2024. godine, s početkom u 11,00 sati na svom terenu protiv Trešnjevke.

Još članaka iz "Sport"

Facebook