Prethodni članak
Sljedeći članak

Krapinčani loše prošli u Lukavcu, dva pogotka Radovića zaslužna za pobjedu domaćina


Krapinčani su odigrali čvrstu i borbenu utakmicu u Lukavcu, ali im to nije bilo dovoljno za barem bod. Junak domaćih bio je strijelac oba pogotka Angelo Bernardo Radović. Krajnji rezultat bio je 2:0.

Malo je šansi bilo u ovoj utakmici. Domaći su bolje otvorili, ali se Zagorec od 15. minute stabilizirao i bio sasvim ravnopravan protivnik. Obje momčadi imale su po šansu u prvom poluvremenu. Radović je prijetio za domaće, a Stiperski za goste, no mreže su mirovale.

Sve važno za utakmicu dogodilo se u nastavku. U 54. minuti nakon ubačaja s lijeve strane loše je reagirao Mužina, a Radović je glavom spremio loptu u mrežu za 1:0. Tko zna kako bi utakmica završila da pouvolej Stiperskog u 84. minuti nije zaustavila greda. Na samom isteku regularnog vremena ponovno centaršut s lijeve strane i ponovno Radović zabija glavom za 2:0. Šteta. Mogli su Krapinčani uz malo sreće i bolje proći u Lukavcu.

LUKAVEC – ZAGOREC KR 2:0 (0:0)
LUKAVEC: ŠRC Lukavec, GLEDATELJA: 100, SUCI: Hren, Radić i Rašić.
STRIJELAC: 1:0 Radović 54', 2:0 Radović 90'.
LUKAVEC: Anić, Marijan Grdenić, Ostojić, Marko Grdenić (69' Vidaković), Radović (90' Bogadi), A. Grozdek, Houdek (46' Bilić), Vukman, Banić, Zenko, I. Grozdek. TRENER: Veljko Đomlija
ZAGOREC KR: Mužina, Kunštić, Štimac, Stiperski, Majcenić (66' Strabić), Turniški (80' Ružak), Šimunić, Landripet, Bračević (46' Brčić), Jazbec (66' Harrison), Hanžić (55' Korytskyi). TRENER: Ivan Ivanović

Još članaka iz "Sport"

Facebook