Prethodni članak
Sljedeći članak

Krapina i Ninja osvojili brojne medalje

U Mukinjama održan memorijalni kickboxing kup „Josip Jović“


U sportskom centru Mukinje na Plitvicama održan je 14. meomorijalni kicboxing kup „Josip Jović“koji je okupio 207 natjecatelja i natjecateljica iz 25 hrvatskih kicboxing klubova. Među njima su bila i tri zagorska kluba: Ninja Zabok, BTI Zabok i Krapina.

KBK Krapina

Najuspješnija je bila Krapina s 22 odličja, koja je osvojila i visoko drugo mjesto u ekipnom poretku. Katarina Jug osvojila po jednu zlatnu, srebrnu i brončanu medalju, a Jakov Varjačić je zlatnoj medalji pridružio i srebrnu, dok je Timotej Kukovačec uz zlato osvojio i jednu broncu. Preostale zlatne medalje za Krapinu osvojili su: Luka Čuček, Jakov Sekušak i Antonela Cesarec, srebrni su bili: Stjepan Jug, Josip Vdović, Franjo Jug, Luka Jančin, Patrik Varjačić, Lana Jančin, Danijel Horvat, Karmen Tandarić koja je uz srebro osvojila i broncu, a brončane medalje osvojili su . Magdalena Cesarec, Vito Sekušak i Ivan Krešimir Vdović.

KBK Ninja Zabok

Ninja Zabok vratila se kući s jedanest odličja od čega je pet bilo zlatnog, četiri srebrnog, a dva brončanog sjaja. Zlatne medalje osvojili su Nika Juriša, Lada Vukić, Martin Pušek, Gabrijel Latin i Leona Bartolin. Pušek i Latin uz zlato osvojili su i srebrne medalje, a sa srebrom su se kući vratili i Adrian Čekolj i Ema Štefanek. Lada Vukić je uz zlato osvojila i broncu, a još jednu broncu za Ninju osvojila je Matea Balija.

BTI je osvojio tri medalje. Helena-Sandra Tkalčević bila je zlatna, Tin Posavec srebrni, a Dora Šarić brončana.

BTI Zabok

Još članaka iz "Sport"

Facebook