Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Zaboka u subotu očekuju Split, a jednog od gledatelja utakmice očekuje vrijedna nagrada

U subotu 15.12. s početkom u 17.30 pred kamerama HTV-a, zabočki žuti dočekuju splitske žute


Pred Zabokom je novi košarkaški spektakl. U subotu 15.12. s početkom u 17.30 pred kamerama HTV-a, zabočki žuti dočekuju splitske žute. Zabočani nakon 9. kola imaju omjer 5-4, dok Splićani imaju pobjedu više i omjer 6-3, nakon što su se u posljednjem ogledu 9. kola iščupali protiv Vrijednosnica Osijek u zadnjoj minuti igri. Upravo to izdanje Vrijednosnica Osijek budi nadi da i Zabok može odigrati dobru utakmicu protiv Splita, ali s boljom završnicom. Ključno pitanje je hoće li se zabočka brzina moći nametnuti splitskoj snazi? Splićani u svojim redovima imaju četiri izuzetno fizički moćna igrača, Cobbinsa, Marčinkovića, Kedžu i Gabrića. Tu su još i vrlo kvalitetni razigravači Kalajžić i Veljačić, te sjajni tricaš Kovačević. Nimalo lak zadatak za Tomasove trupe, ali ne i neostvariv. Bit će vrlo bitno da se do utakmice oporavi Krešo Radovčić, s njime će šanse Zaboka zasigurno biti veće. No jedan igrač zasigurno ne može pobijediti Split, bit će to izazov za cijelu momčad, ali i za trenera Tomasa, koji je već sada napravio veliki posao u svoj premijernoj sezoni. Da će Zabok imati omjer 5-4 dva kola prije kraja jesenskog dijela prvenstva, malo se tko mogao nadati.

Naravno da će sve biti puno lakše izvedivo, bude li Zabok imao potporu s tribina. Dođite i podržite Zabok na domaće oproštaju od polusezone. Ova hrabra, borbena i karakterna momčad zasigurno zaslužuje respekt, a nadam se da će im prijatelji košarke i vjerni navijači odužiti punom dvoranom. Zabočki žuti to zaslužuju. U slučaju pobjede Zabok bi se otvorio mogućnost da pobjedom u zadnjem kolu protiv Bosca napadne čak i četvrtu poziciju, no o tom potom. Sve misli vodstva i igrača Zaboka usmjerene su prema Splitu.

Trgocentar s(p)retnom gledatelju nudi nagradu od 10.000 kuna

 Spektaklu u Zaboku pridružit će se i zabočki Trgocentar, koji je pripremio nagradu od čak 10.000 kuna s(p)retnom gledatelju ili gledateljici. Radi se o velikom novcu, pa zadatak nije nimalo lak. U poluvremenu utakmice izvući se broj jedne ulaznice, a vlasnik te ulaznice morati će u 24 sekundi pogoditi jedan zicer, jedno slobodno bacanje,  jednu tricu i jedan koš centra. Zadatak iznimno težak, ali ne i nemoguć za ostvariti. Valja reći da će u obzir doći samo navijači s kupljenom ulaznicom, koju će trebati ubaciti u posebnu kutiju, što znači da je gledatelj spreman se okušati u nagradnoj igri. Gledatelji koji svoju ulaznicu ne ubace u posebnu kutiju, neće moći konkurirati za nagradnu igru. Doći na utakmicu, vratiti se kući s 10.000 kuna i pobjedom Zaboka. Neprocjenjivo!

POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA U AMERICI:

Još članaka iz "Sport"

Facebook