Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Krapine na vrhu tablice!


U šestom kolu 3. košarkaške lige Centar Krapina je ugostila ekipu Petrinje i nanijela joj poraz od 27 koševa razlike, 80:53.

Krapina je, ako i u dosadašnjim utakmicama, dominirala od prve minute utakmice, te u prvoj četvrtini odlazi na plus  16 koševa. U drugoj četvrtini nastavlja se odlična obrana, a nerješiva zagonetka za gostujuće igrače bio je Filip Đurkan koji je nemilice trpao protivnički koš tricama te se na odmor odlazi sa plus 24 koša razlike.  

Druga polovica susreta odigrana je rutinski te trener Golub daje priliku i svojim juniorima – Franu Peteku i Marku Pracaiću koji na veliko oduševljenje brojnog gledateljstva uspijevaju upisati koševe u svoju rubriku postignutih poena. Na kraju sasvim zasluženo Krapina 80. Petrinja 53.

Za Krapinu su igrali : Filip Đurkan 18 koševa, Mark Knezović 15, Martin Mlinarić 12, Matija Markočić 11, Marko Dmitrović 8, Filip Križnik 5, Lovro Čižmek 5, Daniel Strehovec 3, Fran Petek 2, Marko Pracaić 1, Karlo Borovčak i Bruno Ranogajec.

Dvorana Srednje škole Krapina opet je bila puna navijača koji nisu štedjeli svoja grla i vrlo su zdušno podržavali svoj klub.

Nakon šest odigranih kola lige ( Krapina ima pet utakmica jer je pauzirala jedno kolo, op.a. ) Krapina se nalazi na prvom mjestu tablice sa maksimalnim brojem bodova ( 10, op.a ) i najboljom obranom lige dok se na drugom mjestu sa istim brojem odigranih utakmica nalazi Ogulin sa devet bodova koliko ima i Novska ali sa utakmicom više.  

U slijedećem, sedmom, kolu lige košarkaši Krapine gostuju ( subota, 10. prosinca 2022. godine ) u Dugoj Resi kod istoimenog ligaša.

Još članaka iz "Sport"

Facebook