Prethodni članak
Sljedeći članak

Kod Limača najbolja Dubrava Tim Kabel, drugo Trnje a treći krapinski Zagorec!

U Krapini završen Kaj kup turnir za zagiće i limače

  • 1_DUBRAVA TK_ 1. mjesto.JPG

    DUBRAVA TK


U organizaciji Omladinske škole NK Zagorca iz Krapine završen je dvodnevni nogometni turnir Kaj Kup za zagiće i limače. Nakon što su jučer, subota – 2. rujna, turnir završili zagići danas, nedjelja – 3. rujna, svoj turnir odigrali su i limači. Najbolje je bila ekipa Dubrave Tim Kabel a dalje slijede Trnje, Zagorec Krapina i OŠ Dinamo Zagreb.

TRNJE

Na turniru je sudjelovalo 22 ekipe iz različitih regija Hrvatske koje su bile podijeljene u četiri skupine. Nakon utakmica po skupinama najbolji su ušli u eliminacijski ciklus da bi do same završnice došle četiri ekipe – Zagorec 1 Krapina, Dubrava Tim Kabel, Trnje i OŠ Dinamo Zagreb.

Polufinalni susreti su bili iznimno zanimljivi i neizvjesni tako da su oba susreta završila minimalnom pobjedom od 1:0. U prvom susretu Dubrava Tim Kabel pobijedila je Zagorec 1 Krapinu dok je Trnje bilo jače od OŠ Dinamo Zagreb.

ZAGOREC

U borbi za treće mjesto mali nogometaši Zagorca 1 i OŠ Dinama prikazali su odličan nogomet u kojem je povela ekipa iz Zagreba ali su odlični mali nogometaši krapinskog kluba potpuno okrenuli susret pobjedivi sa 3:1.

Finale nije niti malo zaostalo za utakmicom za treće mjesto – bila je to „rovovska“ i „šahovska“ igra u kojoj je za nijansu bolja bila iz zagrebačke Klake pobijedivši Trnje rezultatom 1:0.

TONI SUKANIĆ

Sve četiri prvoplasirane ekipe dobile su prigodne pehare, a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira. Najbolji golman turnira bio je Toni Sukanić ( Trnje ), najbolji strijelac Luka Belošević ( Zagorec Krapina ) i najbolji igrač bio je Antonio Pelivan ( Dubrava Tim Kabel ).

Svečanom proglašenju bili su nazočni te uručivali nagrade Stjepan Merkaš – Krojf, predsjednik NS KZŽ, Katarina Posilović, izaslanica gradonačelnika Krapine, Tomislav Pernjek, predsjednik NK Zagorec Krapina i Ivan Bajcer, direktor NK Zagorec Krapina te vrijedni treneri Omladinske škole koji su zaslužni za odličnu organizaciju turnira Kaj Kupa 2023.l – u prvom redu direktor turnira Ivan Anić Čurko,  vrijedni Marko Pastorčić  i drugi.

LUKA BELOŠEVIĆ

REZULTATI. Polufinale: Zagorec 1 – Dubrava Tim Kabel 0:1; Trnje – OŠ Dinamo 1:0.

Za treće mjesto: Zagorec 1 – OŠ Dinamo 3:1.

Finale: Dubrava Tim Kabel – Trnje 1:0.

Poredak: 1. Dubrava Tim Kabel; 2. Trnje; 3. Zagorec 1 Krapina; 4. OŠ Dinamo Zagreb.

ANTONIO PELIVAN

Još članaka iz "Sport"

Facebook