Prethodni članak
Sljedeći članak

Klanjec u srijedu dočekuje krapinski Zagorec u četvrtfinalu kupa NS KZŽ

Ove srijede ponovno će u zraku biti „miris starih dobrih vremena“ i dana „ponosa i slave“ kada je Klanjec igrao treću ligu


Nogometni Klanjec je na nogama. Prva momčad koju je sjajno pripremio Nikola Suntešić, a u prvenstvu je isto tako vodi Ivica Pozaić nakon šest kola na kontu ima pet pobjeda i samo jedan minimalni poraz i to od Golubovca koji ima stopostotni učinak. U klubu vlada sjajna atmosfera, dečki su klapa kako na travnjaku, tako i van njega. Ove srijede ponovno će u zraku biti „miris starih dobrih vremena“ i dana „ponosa i slave“ kada je Klanjec igrao treću ligu. Stiže trećeligaš, krapinski Zagorec, doduše u utakmici četvrtfinala kupa NS KZŽ, ali utakmice Klanjca i Zagorca uvijek su bili veliki derbiji, pa se nadamo da će takva biti i ova, unatoč tome što je Zagorec veliki favorit.

U srijedu, 30.9. u 16.30 sati na igralištu Klanjca dobit ćemo odgovore na pitanja mogu li Drčić i Brlek zagorčati život vrataru Zagorca Bašiću, a može li Žigman svojim obranama izluditi fantastične napadače poput Firera, Smrekara i Kanceljaka. Zagorec je ponovno na pravom putu, doveo je dva pojačanja (vratara Bašića i stopera Prahića) i sigurno će napraviti sve da ne dođe do iznenađenja, no nešto će se pitati i mladu, poletnu momčad Klanjca. Kako god završi ova će utakmicu Klanjcu biti lijepa nagrada za sjajnu nogometnu jesen i puno radosti koje pružaju svojim navijačima čiji dolazak sigurni smo neće izostati unatoč zahtjevnim vremenima koje nam je dovela pandemija Covida-19.

Još članaka iz "Sport"

Facebook