Prethodni članak
Sljedeći članak

Janžek srušio Zagreb

4. NL – središte skupina A: 13. kolo: Straža – Zagreb


U 13. kolu 4. NL središte, skupina A Straža je dočekala Zagreb. Prema stanju na ljestvici, gosti su ušli u utakmicu kao favoriti, no nakon pobjede kod Stubice, Straža je puna motiva ušla u ovu utakmicu i sa apsolutnom vjerom da može do pozitivnog rezultata.

U prvih 45 minuta nije bilo golova, no Straža je pokazala da se može nositi sa Zagrebom, čak je od nekoliko pokušaja sa obje strane, baš Straža bila bliže vodstvu, u 33. minuti kada je Ilić sa samo 5 metara promašio, nakon ubačaja se desne strane.

I u nastavku Straža nije bila sabija, dapače, a u zadnjih 20 minuta orijentirala se na kontre. Jedna takva izvrsno je prošla u 84. minuti, kada je Špoljar našao Firera na lijevoj strani, ovaj ubacio pred gola, a Janžek sa 7-8 metara zakucao za drugu uzastopnu pobjedu Straže.

4. NL – središte skupina A, 13. kolo

STRAŽA – ZAGREB 1:0

SUCI: Matković, Žiger, Kovač

STRIJELAC: 1:0 Janžek 84'

STRAŽA: Drašković, Rafaj (84' Topolovec), Ilić, Konjić, Firer, Biruš, Zdovc (62' Križanec), Vidiček (66' Špoljar), Debelak, Kantoci (46' Janžek), G. Čuček; pomoćni trener: Mladen Mikša

ZAGREB: Gašparić, Čavala (46' Ružić), Tomić, K. Regović, Anđelić, A. Regović, F. Medić, Gegić (46' L. Medić), R. Kižlin (46' Kukrika), I. Dominiković (69' S. Kižlin), Vinčić (82' Dujmović); trener. Dražen Medić

Još članaka iz "Sport"

Facebook