Prethodni članak
Sljedeći članak

Izborna Skupština Zagorca 17. siječnja '23 !


Pred krapinskim Zagorcem je  teška proljetna polusezona. Naime, jesen su završili na pretposljednjem mjestu sa devet bodova koliko ima i posljednje Međimurje.

Zadnjeg dana stare godine Upravni je odbor kluba prihvatio ostavku predsjednika Miljenka Merkaša te za vršitelja dužnosti predsjednika, do izvanredne izborne skupštine, izabrao Josipa Grileca da uz pomoć Tomislava Pernjeka, direktora kluba, te ostalih članova Upravnog odbora pripremi izvanrednu izbornu skupštinu a istovremeno da „posloži“ igrački kadar i stožer s obzirom da je stručni stožer kluba koji je vodio klub u jesenskoj polusezoni napustio klub.

Prvi potezi su već povučeni te je za prvog trenera postavljen Perica Vidak, koji je trenersku karijeru gradio  kroz omladinsku škole HNK Gorice i seniore Kurilovca, a  nakon godinu dana u Lučkom priključio se stožeru Tomislava Stipića, koji je vodio ambicioznog latvijskog prvoligaša, Aude koja je pod vodstvom trenera Stipića i njegovog pomoćnika Vidaka senzacionalno   osvojila i naslov pobjednika Kupa.

U igračkom kadru će zasigurno biti velikih promjena jer klub su napustili, između ostalih, Braun, Cetina, Matković, Jug itd.

Koja nova lica ćemo vidjeti u plavom dresu Zagorca saznati ćemo u ponedjeljak kada Zagorec ima prvu  prozivku da bi samo dan kasnije, 17. siječnja 2023.. godine, bila održana Izvanredna izborna Skupština kluba.

Još članaka iz "Sport"

Facebook