Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivančica u zadnjim sekundama do boda

1. ŽNL 10. kolo: Ivančica – Rudar Dubrava Zabočka 1:1


U 10. kolu 1. zagorske nogometne lige derbi utakmica igrana je u Zlatar Bistrici, gdje je Ivančica dočekala Rudar DZ. Bila je to utakmica dvije vodeće ekipe lige. Ivančica je kolo prije ovoga doživjela prvi poraz (u Mariji Bistrici) i time prepustila 1. mjesto upravo Rudaru, pa je ovo bila utakmica nakon koje su mogli ili jedni ili drugi zadnje jesensko kolo dočekati na vrhu, ali u slučaju utakmice bez pobjednika, do vrha je mogla i Pregrada.

Tako se na kraju i dogodilo. Utakmica u Zlatar Bistrici od prve minute dinamična i žustra, ali i tvrda, pa se prilike nisu lako stvarale. U prvom dijelu nekih vrlo izglednih nije ni bilo. U nastavku slično, no onda u 56.  minuti domaći golman Nuli poklanja loptu Pavetiću, koji poklon ne odbija i pogađa za 0:1.

Ivančica je jako stisnula u završnici i nakon puno gužve, pa u sučevoj nadoknadi i koškanja, pretjerao je Cujzek i zbog jačeg odguravanja dobio crveni karton. Kad se sve smirilo gosti su imali loptu, ali su ju izgubili i krenula je kontra domaćina, bijeg Šumige, kojega u kaznenom prostoru ruši Medved i Ivančica dobiva priliku sa 11 metara uhvatiti bod.

U 3. minuti sučeve nadoknade Paradi je siguran i to je konačnih 1:1. Najzadovoljnija Pregrada, koja sa pobjedom protiv Mladosti izbija opet na 1. mjesto, a u zadnjem jesenskom nastupu gostuje kod Rudara DZ, pa ćemo opet imati utakmicu prve i druge ekipe s ljestvice.

Još članaka iz "Sport"

Facebook