Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Stubičanci ponosno dočekali državne prvake u futsalu!


Osnovna škola Donja Stubica dočekala je danas svoje državne prvake, ekipu dječaka koja je osvojila Prvenstvo Hrvatske u futsalu.

Prvenstvo je održano u Vinkovcima, za učenike 5. i 6. razreda, gdje su mladi Stubičanci postigli predivan rezultat.

Njihov uspjeh nije slučajan, obzirom da se radi o iznimno nadarenoj generaciji koju u ligi mlađih pionira skupine C NSKZŽ vodi trener Slaven Belinić, dok su ovaj rezultat u futsalu osvojili pod vodstvom trenera Krunoslava Mačkovića i to ekipa u sastavu: Mihael Vojaković-Drempetić, Petar Horvatek, Manuel Landripet, Mihael Kelava, Pavel Novak, Marko Habjanec, Teo Mucak, Jurica Zebec, Niko Fišter, Marin Peštaj, Marko Maček i Luka Stanić.

Trener je istaknuo veliko zadovoljstvo ovim rezultatom i pohvalio dječake koji su, kako je rekao, cijelo vrijeme dominirali, a onda u finalu dobili tešku utakmicu. – Prezadovoljni smo, dugo smo se pripremali, a onda se teški rad i veliki talent isplatio – rekao je kratko trener.

Pobjedničkoj ekipi doček su pripremili njihovi kolege učenici, nastavnici i djelatnici škole, ali i brojni roditelji i Stubičanci koji su se okupili pred školom.

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook