Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Dan za trčanje u Zagorju: Čak 625 trekkera i trekkerica na "HEP Zagorje trekku"


U organizaciji Zagorje adventure teama u Zaboku se održalo 11. izdanje "HEP Zagorje trekka". Na startu se okupilo 625 trekkera i trekkerica koji su podijeljeni u 3 kategorije. Prvo su u 10 sati startali natjecatelji u kategoriji Challenge, njih 43. U 10,30 u kategoriji active startalo je 164 natjecatelja, a u najbrojnijoj light kategoriji startalo je 418 natjecatelja.

Prije samog početka prigodnim riječima su im se obratili gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek i član Gradskog vijeća Perica Vrančić. Na startu je vladala sjajna atmosfera, a ne sumnjamo da će tako biti i cijeli današnji dan. Bilo je trkača svih dobi i uzrasta. Trekkere i trekkerice poslužilo je i vrijeme.

-Prezadovoljni smo, a iznimno su zadovoljni i naši natjecatelji. Ne opterećujemo se brojkama, važno nam je da je organizacija na visokom nivou i da svi iz Zaboka i Hrvatskog zagorja odu sretni i zadovoljni - izjavio nam je predsjednik Zagorje adventure teama, Samir Bašić.

HEP Zagorje trekk već godinama spada među najmasovnije sportske manifestacije u KZŽ, a sve zahvaljujući visokim organizatorskim sposobnostima Zagorje adventure teama.

Još članaka iz "Sport"

Facebook