Prethodni članak
Sljedeći članak

Europski Kickboxing kup u Areni Zagreb: Zagorski borci osvojili pet medalja

U Zagrebu održan europski Kickboxing kup ''Zagreb open 2024.''


U Zagrebu je održan trodnevni Europski kickboxing Kup „Zagreb Open 2024.“na kojem je nastupilo 2441 boraca iz 267 klubova i 39 država.

U tako velikom broju nastupili su i klubovi naše Županije – Kickboxing klub Krapina, KBK „Zmaj“ Bedekovčina i KBK „Bušido“ Sveti Križ Začretje.

Kickboxing klub "Bušido" iz Sv: Križa Začretja nastupio je s pet natjecatelja u skupini kadeta početnika. Klub je bio vrlo uspješan te su medalje osvojili u skupini mlađih kadetkinja u disciplini point fighting, Hana Mikulec do 27 kg osvaja zlatnu medalju; u skupini starijih kadetkinja u disciplini point fighting Iris Buzuk do 65 kg osvaja broncu te u disciplini light contact osvaja srebrnu medalju.

KBK „Zmaj“  nastupio je sa sedam natjecatelja u sedam startova te su u izuzetno jakoj i brojnoj konkurenciji u ogledu s najboljim borcima današnjice uspjeli kroz borbe osvojiti dvije bronce: Kiara Bratković u light contactu za starije kadetkinje do 65 kg i Iva Bingula u kick lightu za starije kadetkinje do +65 kg.

KBK Krapina imala je jednog borca -  Antonelu Cesarec koja je nastupala u point fightingu u kategoriji juniorki do 55 kg  te je uspjela pobijediti Njemicu u prvom kolu, ali u drugom je izgubila od Austrijanke te u konačnici osvojila deveto mjesto.

Još članaka iz "Sport"

Facebook