Prethodni članak
Sljedeći članak

Dva zlata i srebro za sjajne članove Srele brutal teama


U Zagrebu je, u sportskoj dvorani Vrbani, u petak održano natjecanje u bench pressu pod nazivom Zagreb cup open, a koji je organizirao Zagrebački powerlifting savez i na kojem je sudjelovalo oko 120 natjecatelja.

Jedan od klubova iz sustava Hrvatskog powerlifting saveza je i Srele brutal team iz Oroslavja koji je na natjecanje poveo tri mlada, trenutno najspremnija natjecatelja, koji su bili odlični, osvojivši dva zlatna jedno srebrno odličje, a srušena su i dva nacionalna rekorda.

Osamnaestogodišnji Daniel Škreblin u kadetskoj kategoriji do 105 kg (vaga 102,3 kg ) podigao je 161 kg, osvojivši zlato, a srušio je pet godina star rekord.

Također osamnaestogodišnji Leon Slunjski u kategorija kadeta do 120 kg (vaga 106,9kg) podigao je 162,5 kg,  osvojio zlato te upisao novi nacionalni rekord popravivši stari sa prethodnog natjecanja za šest i pol kilograma.

Marko Petriček (23) junior do 105 kg (vaga 103,3 kg) podigao je 170 kg i osvojio drugo mjesto.

''Odlično su to odradili moji dečki, ponosan sam na njih, mislim da je ovo bilo najstrože suđenje do sada od kada pratim kao predsjednik, trener i bivši natjecatelj natjecanja u savezu, dugo se čekalo na naredbe sudaca, no bili su na najjače, mogu reci da sam i ovo očekivao od njih jer na treninzima dižu još i više.'' – rekao je Srećko Martinić Srele.  

''Powerlifting i bench press je vrlo težak i nezahvalan sport koji sa sobom nosi puno rizika, prije svega česte ozljede zbog teških treninga i samo najuporniji i najbolji postižu rezultate kroz natjecanja. Da bi uspio treba ti puno ljubavi za taj sport. Hvala svima koji prate i podržavaju rad powerlifting kluba Srele brutal team, treninzi brutalaca održavaju se u teretani ''Garaža'' Oroslavje , zainteresirani su uvijek dobrodošli i sretan svima Božić i Nova godina.'' – zaključio je Srele.

Još članaka iz "Sport"

Facebook