Prethodni članak
Sljedeći članak

Dragutin Tomašković: "Atmosfera je pozitivnija nego prošle sezone"

Klanjec se priprema za nadolazeću sezonu u IV. NL-središte


Klanjec se marljivo priprema za nadolazeću sezonu u IV. NL-središte. Momčad će kao i proljetnom dijelu prošle sezone voditi Dragutin Tomašković, koji je dio svoje igračke karijere proveo u ovom klubu. Velikih promjena u Klanjcu u odnosu na prošlu sezonu neće biti.

-Nismo imali nikakvih odlazaka, istovremeno nakon ozljede nam se vraća Sandro Petrović. Od novih igrača tu je Luka Lovrek koji je do sada igrao mali nogomet, te Matija Novak koji je svojevrsni povratnik, tako da u novu sezonu idemo gotovo s istim kadrom-otkriva nam Tomašković.

U dosadašnjem dijelu priprema Klanjec je poražen od Stubice sa 4:0 i pobijedio je Pregradu rezultatom 3:1.

-Odigrali smo samo dvije pripremne utakmice, jer su nam nažalost protivnici otkazali dvije utakmice zbog premalog broja igrača za odigravanje utakmice. Unatoč visokom porazu od Stubice nismo odigrali lošu utakmicu. Stubica nas iskontrirala, što je rezultiralo ovakvim porazom - govori nam Tomašković.

Atmosfera je pozitivnija nego prošle sezone, iako Klanjcu neće biti lako. Nije im bio sklon ni raspored, ponovno na početku imao je jake protivnike, a startaju u gostima kod Prečkog. Svakako veseli činjenica što se od ove sezone Klanjec vraća iz Kumrovca na svoje igralište u Klanjcu.

-Čini mi se da su moji igrači puno ozbiljniji nego prošle sezone. Pozitivno gledam prema naprijed. Što se tiče igračkog kadra mislim da neće biti promjena. Primarno je osigurati ostanak u ligi, a mislim da možemo i prema sredini ljestvice. Pošto smo imali slabiji rezultat, normalno je da na početku imamo jače protivnike, kao i prošle sezone. U šest prvih kola imamo četiri gostovanja, ali jako me veseli što se vraćamo u Klanjec gdje sam proveo lijepe igračke dane - završio je Tomašković.

Još članaka iz "Sport"

Facebook