Prethodni članak
Sljedeći članak

Donosimo pobjednike i najbolje pojedince

U Bedekovčini završeno Dvoransko prvenstvo NS KZŽ za seniore i veterane


U odličnoj organizaciji NK Inkop Poznanovec u Bedekovčini je protekla dva vikenda održano Dvoransko prvenstvo za registrirane klubove NS KZŽ u konkurenciji seniora i veterana. Nakon dva uzbudljiva vikenda naslove najboljih osvojili su seniori Tondacha i vetarani Zagorca KR 1.

Seniori Tondacha pobjednici u seniorskoj konkurenciji.

Tondachu treći naslov u zadnje četiri godine

Seniorima Tondacha ovo je već treći naslov u protekle četiri godine, a jednom su bili drugi. Nakon lakog posla u polufinalu protiv Đalskoga u finalu ih je čekalo jako Jedinstvo, osviježeno novopridošlim Bornom Vidičekom koji je ovoj momčadi dao dimenziju više. U uzbuljivom finalu mreže su mirovale, a briljirali su vratari Martinec i Hanžek. Na kraju su o pobjedniku odlučivali penali. Tu je već u prvoj seriji za Jedintvo promašio Pernjek, što se pokazalo ključnim. S druge strane pogodili su Mlinarić, Cvilko i Frančina, za Jedinstvo je u drugoj seriji pogodio samo vratar Hanžek, pa je tako trofej ostao u Bedekovčini.

Jedinstvo je osvojilo drugo mjesto u konkurenciji seniora

Treće mjesto pripalo je mladoj i poletnoj momčadi Klanjca II za koju su mnogi rekli da igra najljepši mali nogomet, no Jedinstvo na pogon Borne Vidičeka pokazalo je više prisebnosti u polufinalu, pa su se Klanjčani morali zadovoljiti trećim mjestom nakon uvjerljive pobjede protiv Đalskog.

Seniora Klanjca osvojili su treće mjesto

Najboljim igračem tunira u konkurenciji seniora proglašen je Marko Mlinarić iz pobjedničkog Tondacha, sa šest golova najbolji je strijelac Jurica Renato Bogović iz Klanjca II, dok je za najboljeg vratara proglašen Jurica Hanžek iz Jedinstva.

Robert Jurina primio je pobjednički pehar iz ruku Stjepana Merkaša-Krojfa

-Iako sam proglašen najboljim igračem, ovaj naslov je plod odlične igre cijele momčadi. Uspjeli smo obraniti naslov. Mislim da smo dobra klapa i da sve štima. Finale je bilo napeto i na kraju je bolji pobijedio – riječi su najboljeg igrača u konkurenciji seniora, Marka Mlinarića.

Zagorec KR 1 najbolji u konkurenciji veterana

Očekivana, ali teška pobjeda veterana Zagorca KR 1

Kod veterana očekivana pobjeda Zagorca KR 1 koji je u finalu s 2:1 savladao Oroslavje. Krapinčani su zasluženo slavili, igrali su najbolji mali  nogomet, ali velike čestitke zaslužuju i veterani Oroslavja koji su bili i više nego dostojan protivnik u finalu i dobro su namučili Krapinčane. Čak su i poveli preko Tuđe, ali onda je im je dva pogotka zapaprio odlični Darko Kunštek.

Veterani Oroslavja osvojili su drugo mjesto

U polufinalu su se Krapinčani lako obračunali s Radobojem, dok su Oroslavčani protiv Inkopa izborili finale tek nakon šest serija dodatnog raspucavanja penala. Suntešić je pogodio šest, a Vučković pet penala.

Veterani Inkopa osvojili su treće mjesto

U utakmici za treće mjesto Inkopu se osmjehnula sreća protiv Radoboja za kojeg nisu pogodili Petrić i Šafranko, dok su s druge strane precizni bili Lajšić i Oršolić i donijeli Inkopu treće mjesto.

Sve tri pojedinačne nagrade otišle su u ruke pobjednika, Zagorca KR 1. Tako je najbolji igrač Ivan Firer, najbolji strijelac s deset golova Mario Malarić, a najbolji vratar Elmar Hadžić.

Ivan Firer i Stjepan Merkaš-Krojf

Suci Michael Jerneić, Filip Meglić, Zdravko Fotivec, Martin Komorski, Nikola Kožar i Krunoslav Peharec vrlo dobro su obavili svoj posao. Ulogu delegata obavljali su Božo Smrekar i Dinko Prpić, a za zapisničkim stolom bili su Slavko Tepuš, Jurica Sirovec i Franjo Kučko, dok posao dežurnih liječnika obavljali Jan Lončar i Goran Junković.

Najboljim pojedincima i momčadima nagrade su dijelili Stjepan Merkaš-Krojf predsjednik NS KZŽ, Darko Ban načelnik Bedekovčine i dopredsjednik NK Inkop Damir Ban.

Rezultati

Seniori

Četvrtfinale

Matija Gubec – Đalski 3:4

Radoboj – Jedinstvo 1:2

Ivančica – Klanjec 2 2:5

Sloga – Tondach 2:3

Polufinale

Đalski – Tondach 0:5 (Mlinarić 2, Bobinec 2, Cvilko)

Jedinstvo – Klanjec 2:1 (Žunar, Vidiček/K. Pavlinić)

Za 3. mjesto

ĐALSKI – KLANJEC II 3:6

STRIJELCI: 0:1 F. Pavlinić 2', 0:2 Petrović 7', 0:3 Bogović 11', 1:3 Koprivnjak 15', 1:4 Bogović 17', 1:5 K. Pavlinić 20', 2:5 Strabić 21', 2:6 Petrović 22', 3:6 Bogović 29' (ag).

ĐALSKI: F. Korušić, Smolić, Poslon, I. Korušić, Strabić, Đurđan, Koprivnjak, Zanoški, M. Korušić, Mikuljan, Juranić. TRENER: Petar Iskrić

KLANJEC: T. Bogović, Sušec, J. R. Bogović, Petrović, F. Pavlinić, Dlesk, K. Pavlinić, Topolovec. TRENER: Danijel Tomašković

FINALE

TONDACH – JEDINSTVO 3:1 p (0:0).

PENALI: 1:0 Mlinarić, Pernjek-Martinec brani, Cvilko 2:0, Hanžek 2:1, Frančina 3:1.

TONDACH: Martinec, Jurina, Hendija, Boronjek, Mlinarić, Bobinec, Frtalj, Frančina, Cvilko, Bartolec, Jurina. TRENER: Mario Čehulić

JEDINSTVO: Hanžek, Žunar, Sinković, Vorih, Pernjek, Ferček, Dijaković, Šoštarić, Horvat, Vidiček, L. Šoštarić. TRENER: Robert Veček

Konačni poredak:

  1. Tondach
  2. Jedinstvo
  3. Klanjec II
  4. Đalski

Najbolji pojedinci:

-najbolji igrač: Marko Mlinarić (Tondach)

-najbolji strijelac: Jurica-Renato Bogović 6 golova (Klanjec II).

-najbolji vratar: Jurica Hanžek (Jedinstvo)

Marko Mlinarić i Stjepan Merkaš-Krojf.

Veterani

Četvrtfinale

Zagorec KR 1 – Rudar M 3:0

Zagorec KR 2 – Inkop 2:2 (PEN 1:3)

Mladost Z 1 – Oroslavje 0:2

Petrovsko – Radoboj 1:2

Polufinale

Zagorec KR I – Radoboj 4:0 (Firer, M. Malarić 2, Kunštek)

Inkop – Oroslavje 6:7 p (1:1) (Pozaić/Suntešić)

Za 3. mjesto:

RADOBOJ – INKOP 0:2 p (0:0)

PENALI: Petrić-promašaj, Lajšić 0:1, Šafranko-promašaj, Oršolić 0:2.

RADOBOJ: Petrač, Malaraić, Kunštek, Pospiš, Cerovečki, Dlesk, Šafranko, Čehulić, Šemnički, Petrić.

INKOP: Smrekar, Šaronja, Benčić, Lajšić, Pozaić, Osrečak, Potočki, Vučković, Moštak, Oršolić, Jurec.

Elmar Hadžić, Ivan Firer i Mario Malarić najbolji pojedinci u konkurenciji vetarana

FINALE

ZAGOREC KR 1 – OROSLAVJE 2:1 (0:1)

STRIJELCI: 0:1 Tuđa 12', 1:1 Kunštek 18, 2:1 Kunštek 21'.

ZAGOREC KR 1: Hadžić, Buzina, Vukoja, Firer, M. Malarić, M. Kunštek, D. Kunštek, Kantolić, Gregurović, D. Malarić. VODITELJ: Dražen Šimunić

OROSLAVJE: Pušec, Frinčić, Kovač, Martinić, Tuđa, Drempetić, Novina, Kovačiček, Suntepić, Belina.

 

Konačni poredak:

  1. Zagorec KR 1
  2. Oroslavje
  3. Inkop
  4. Radoboj

Najbolji pojedinci:

-najbolji igrač: Ivan Firer (Zagorec KR 1)

-najbolji strijelac: Mario Malarić 10 golova (Zagorec KR 1)

-najbolji vratar: Elmar Hadžić (Zagorec KR 1).

Jurica Renato Bogović, Marko Mlinarić i Jurica Hanžek najbolji pojedinci u konkurenciji seniora

Još članaka iz "Sport"

Facebook