Prethodni članak
Sljedeći članak

Denis Burić novi predsjednik NK Pregrada

Na skupštini je jednoglasno izabrano novo vodstvo kluba te je prihvaćen financijski plan i program za naredno mandatno razdoblje 2020.-2024


U prostorijama NK Pregrada u subotu, 28. prosinca održana je izvanredna izborna skupština Nogometnog kluba Pregrada. Na skupštini je jednoglasno izabrano novo vodstvo kluba te je prihvaćen financijski plan i program za naredno mandatno razdoblje 2020.-2024. Tako je za novog predsjednika NK Pregrada izabran Denis Burić, dok će funkciju tajnika obnašati Nenad Stiplošek.

Izvršni odbor kluba u sljedeće četiri godine činit će Nikola Gajšak, Dejan Kolar, Davor Baranja, Krešimir Štruk, Vlado Pondeljak, Tomislav Martinko, Stjepan Kušar i Milan Burić, dok su u Nadzorni odbor izabrani Krunoslav Golub, Juraj Krivec i Nenad Gretić. Na Skupštini su također u Sportsku zajednicu grada Pregrade predloženi i jednoglasno prihvaćeni Denis Burić, Milan Burić, Vlado Pondeljak, Dejan Kolar i Nenad Stiplošek.

Na skupštini je novi predsjednik Denis Burić predstavio plan i program za daljnji razvoj nogometnog kluba dok je Dejan Kolar predstavio plan razvoja škole nogometa koja kreće od sezone 2020./2021. Dosadašnji predsjednik Juraj Krivec čestitao je novom vodstvu te im zaželio puno uspjeha u narednom mandatu, a nazočan je bio i tajnik Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije Juraj Sirovec te gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj koji se prisutnima obratio prigodnim riječima te dao podršku novom vodstvu u ostvarenju njihovih ciljeva.

Sve aktivnosti i rezultate NK Pregrada možete pratiti i na njihovoj novoj Facebook stranici.

Još članaka iz "Sport"

Facebook