Prethodni članak
Sljedeći članak

Čvrsti i organizirani Radoboj zasluženo do boda u Klanjcu

16. kolo I. ŽNL-KZŽ, KLANJEC – RADOBOJ 2:2


Čvrsti i organizirani Radoboj došao je do važnog boda u borbi za opstanak protiv lidera Klanjca na njegovom travnjaku u utakmici 16. kola I. ŽNL KZŽ. Od svih momčadi koje su u ovoj sezoni igrale u Klanjcu Radoboj je pokazao najviše. Doduše domaći su igrali bez gotovo pola sastava (Žigman, K. Pavlinić, Petrović, Štih i Dlesk) i imali koju šansu više, no to ne umanjuje bod kvalitetnih i organiziranih gostiju koji bi se da su od početka sezone bili u ovom sastavu borili za vrh ljestvice. Ovaj i ovakav Radoboj dobro vođen od strane Roberta Varjačića mnogima će u nastavku sezone pomrsiti račune.

Gosti su poveli u 39. minuti. Petrović odlično koristi nesporazum dva domaća stopera i gura u šansu Nigerijca Auwaia koji izlazi sam pred Humskog i rutinirano zabija za 0:1. No sreća gostiju trajala je samo dvije minute. Brlek je dobro uposlio Biruša koji je povukao loptu korak-dva i prizemnim udarcem s udaljenosti od 17 metara matirao gostujućeg vratara Pospiša za 1:1.

U 71. minuti novo vodstvo gostiju. Petrović se najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu domaćih i nakon asistencije postigao i pogodak za 1:2. Deset minuta kasnije najbolji strijelac lige, Vlado Brlek, lijepim lobom nakon ubačaja Šinka matira istrčalog Pospiša za konačnih 2:2. Imao je Brlek četiri minuta kasnije meč loptu za pobjedu domaćih, izašao je sam pred Pospiša koji odlično brani njegov udarac i svakoj je momčadi na kraju pripao po bod.

KLANJEC -RADOBOJ 2:2 (1:1)

KLANJEC: igralište Klanjca, GLEDATELJA: 120, SUCI: Fotivec, Peharec i Brezak.

STRIJELCI: 0:1 Auwai 39', 1:1. Biruš 41', 1:2 Petrović 71', 2:2. Brlek 81'.

KLANJEC: Humski, Sušec, Šinko, Bogović, Leš, I. Petrišić, Zrnck, Brlek, Zanoški (61' Trbuha, 85' Turčić), F. Pavlinić. TRENER: Danijel Tomašković

RADOBOJ: Pospiš, Smrečki (88' Šalković), Knežević (20' Vozetić), Švaljek (64' Tepuš), Petrović, Petonjić, Pravdić (80' Lamot), Auwai, Tušek, Aiaekwe, Šikić. TRENER: Robert Varjačić

Još članaka iz "Sport"

Facebook