Prethodni članak
Sljedeći članak

Četvrta nogometna liga središte otvara se zagorskim derbijem Tondach – Stubica

Utakmica između Tondacha i Stubice igra se sutra, u subotu 22. kolovoza, na stadionu Tondacha u Bedekovčini s početkom u 17.30 sati


Ljepše otvaranje IV. NL - središte nismo mogli ni zamisliti. U utakmici prvog kola u zagorskom derbiju u Bedekovčni snage će odmjeriti domaći Tondach i novak u ligi Stubica. Bit će to vjerujemo još jedan praznih nogometa. Tondach je prije prekida sezone oduševio svojim igrama, neki su ga čak vidjeli i u III. HNL, no to se ipak nije dogodilo.
- Očekujem pravi derbi. Iako je nova u ligi Stubica je vrlo kvalitetna momčad, no kvalitetnu momčad ima i Tondach. Uz to igramo kod kuće i dat ćemo sve od sebe da u prvom kolu razveselimo svoje navijače. Neće nam biti lako, ali doma smo mi favoriti – riječi su Dragutina Tomaškovića, trenera Tondacha.
Stubica je novak u ligi, ali je vrlo ozbiljno shvatila ovaj rang. Uz brojna pojačanja koja je ova momčad dobila na jesen, svakako je veliko pažnju dobio dolazak Marka Strabića iz Gaja, koji se dogodio prije nešto više od dva tjedna. - Stubica zaslužuje četvrtu ligu. Kao klub nemamo iskustvo, ali imamo dosta iskusnih igrača koji su igrali u višim ligama. Očekujem odličan zagorski derbi, igru na visokom nivou. Ako će moja momčad dati maksimum, rezultat neće izostati. Unatoč ozbiljnoj epidemiološkoj situaciji nadam se da će doći i velik broj gledatelja – govori nam Zlatko Koletić, trener Stubice.


Utakmica između Tondacha i Stubice igra se sutra, u subotu 22. kolovoza, na stadionu Tondacha u Bedekovčini s početkom u 17.30 sati. Prvi sudac utakmice je Zagrepčanin Dominik Hren, njegovi pomoćnici su Hrvoje Lekšić i Davor Tadić, dok će ulogu četvrtog suca obavljati Zvonimir Matković.
Nikako nemojte propustiti ovu utakmicu.

Ostali parovi 1. kola IV. NL-središte:
MLADOST Z – Zagreb (Zabok nedjelja 23.08. u 10 sati)
Croatia – STRAŽA (Hrastje, nedjelja 23.08. u 17,30 sati)
Zelina – Slunj
Moslavina – Odra
Lukavec – Rugvica Sava 1976
Dinamo OO – Ravnice
Banovac – Gradići

Još članaka iz "Sport"

Facebook