Prethodni članak
Sljedeći članak

BTI sjajno organizirao međunarodni kicboxing turnir u Zaboku

  • BTI.JPG

    BTI


U odličnoj organizaciji KBK BTI Zabok u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku  održan je međunarodni kickboxing turnir pod nazivom „11. Zabok open 2024.“. Ove godine turnir je okupio 350 natjecatelja i natjecateljica iz 40 klubova Hrvatske i Slovenije. Prije samog natjecanja prisutne natjecatelje je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Grada Zaboka Dragutin Črnjević u čijem su društvu bili predsjednik Sportske zajednice Grada Zaboka Nenad Borovčak i izaslanica župana, županijska vijećnica Sandra Turković. Svim nazočnima se dirljivim govorom obratio i Zvonko Kar-Brac predsjednik kluba BTI i idejni začetnik ovog turnira, a hrvatsku himnu na violini je odsvirala Doris Tkalčević, bivša natjecateljica BTI-a.

Zmaj Bedekovčina

Među 40 klubova bili su i zagorski klubovi Krapina, Zmaj Bedekovčina, Ninja Zabok i BTI.  KBK Krapina bila je najbrojnija ekipa na kupu, a kući se vratila s čak 40 medalja od čega po deset zlatnih i srebrnih, a dvadeset brončanog sjaja. Najuspješnija je bila Antonela Cesarec s dva zlata, a medalju istog sjaja osvojili su i: Antonela Kunštek, Patrik Varjačić, Katarina Jug, Erik Šćuric Poslon, Ivana Podhraški i Luka Čuček.

Ninja Zabok

Po običaju bili i članovi Zmaja Bedekovčina. Bilo ih je šestoro, a osvojili su dvanaest medalja od čega četiri zlatnog, pet srebrnog , a tri brončanog sjaja. Najuspješniji „zmajevi“ su bili Nicol Papeš i Daniel Car s po dva zlata.

Članovi KBK Ninja Zabok osvojili su tri zlatne, jednu srebrnu i četiri brončane medalje. Najuspješnije „ninje“ bili su Lada Vukić s dva zlata, a jednim se zlatom pridružio Gabrijel Latin.

Krapina

BTI je nastupio sa šest natjecatelja, nije imao zlatnih medalja, ali se istaknuo sjajnom organizacijom u koju su bili uključeni svi članovi kluba i njihovi roditelji. Zvonko Kar-Brac nam je otkrio da je u klubu smjena generacija, ali da se uskoro očekuju sve bolji rezultati.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook