Prethodni članak
Sljedeći članak

BTI sjajno organizirao kicboxing turnir ''10. Zabok open 2023.''


Zabočki kicboxing klub BTI sjajno je organizirao turnir pod nazivom „10. Zabok open 2023.“ koji se održao u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku. Turnir je okupio 21 hrvatski klub i tri kluba iz Slovenije, a svi prisutni su iz Zaboka ponijeli odlične dojmove.

Uz sjajnu organizaciju BTI je ostvario i odlične rezultate. Tako je Lorena Zeba osvojila jednu zlatnu i srebrnu medalju, a zlato je osvojila i Lana Ivetić. Drugu srebrnu medalju za BTI osvojila je Kiara Bratković, dok su brončane medalje osvojili Leeloo Fiket, Jelena Jurinec, Hana Zajec, Lea Deak, Riko Ljubić i Karlo Strahinić.

Turnir je otvorio gradonačelnik Grada Zaboka, Ivan Hanžek, a na otvaranju su bili prisutni i predsjednik Gradskog vijeća Grada Zaboka Dragutin Črnjević, predsjednik Sportske zajednice Grada Zaboka Nenad Borovčak i Sandra Turković ispred Ureda župana.

-Sretan sam i ponosan što smo organizirali ovako lijepu sportsku priredbu. Ovaj turnir je u potpunosti zadovoljio sva naša očekivanja, a zadovoljni su bili i naši gosti. Imamo svoj put, imamo svoj cilj, marljivo treniramo i rezultati će biti sve bolji – riječi su Zvonka Kara Braca glavnog organizatora turnira i čelnog čovjeka zabočkog kicboxing kluba BTI.

Još članaka iz "Sport"

Facebook