Prethodni članak
Sljedeći članak

BOMBA u Dinamu! U Maksimir stiže veliko pojačanje?


Prema navodima medija u Dinamo bi u ovom prijelaznom roku mogao stići hrvatski reprezentativac. Josip Brekalo (25), lijevo krilo s 35 nastupa za Hrvatsku, razočarao je u Fiorentini te je zbog toga otpisan. "Hrvatsko krilo može se vratiti u domovinu jer u Fiorentini ima malo prostora, a ono prilika što je dobio nije iskoristio zato što je igrao loše. Ove sezone je u 15 nastupa postigao jedan gol, ali je posljednji nastup kao prvotimac u Serie A imao prije više od dva mjeseca.

Nakon toga je u osam utakmica dobio samo 17 minuta protiv Salernitane i sve to ga usmjerava da se nakon sedam godina u Njemačkoj i Italiji vrati doma. Na to ukazuje to što je već ostvaren kontakt s Dinamom i Hajdukom. Prvi dani nove godine mogli bi donijeti rasplet ove priče", pisali su prije nekoliko dana Talijani, prenosi Index.

Danas donose novi razvoj događaja, ovoga puta Hajduk nije u igri. Kako navode talijanski mediji, Brekalo će za vikend na gostovanju kod Sassuola odigrati posljednju utakmicu za Fiorentinu. Nakon toga ima dvije opcije - povratak u Dinamo ili posudba u Bolognu. Kako navode Talijani, Bologna tu posudbu ne bi htjela nikako platiti pa je Fiorentini i Brekalu u interesu transfer u Dinamo.

Još članaka iz "Sport"

Facebook