Prethodni članak
Sljedeći članak

Berba medalja za zagorske klubove

U Mukinjama je održan memorijalni kickboxing turnir "Josip Jović"

  • MK ekipa zmaj.jpg

    Ekipa zmaj


U organizaciji KBK Škorpion iz Zagreba u Mukinjama je održan memorijalni kickboxing turnir Josip Jović koji je okupio 265 natjecatelja i natjecateljica iz 31 kickboxing kluba, koji su se borili u pointfighitngu, light contactu i kick lightu za sve dobne skupine.

Zagorski klubovi Zmaj, Ninja i BTI i Krapina po običaju su bili vrlo uspješni. Najupješniji je bio Zmaj kojij je osvojio devet zlatnih, četiri srebrne i tri brončane medalje. U pointfightingu zlato za Zmaj osvojio je Luka Sovec u konkurenciji djece u kategoriji do 33 kg. U light contactu zlata za Zmaj osvojile su starije kadetkinje Marija Antoaneta Hranić (-55 kg) i Iva Bingula (+65 kg), ka o i senior Ognjen Ledinščak (-74 kg). "Zmajevci" su bili uspješni i u kick lightu gdje su svoja druga zlata na turniru osvojile Marija Antoaneta Hranić i Iva Bingula, a pridružila im se i juniorka Elena Ljubek (-55 kg), a svoje drugo zlato osvojio je i senior Ognjen Ledinščak (-74k g). Zlatni je bio i senior Noa Počekal u kick lightu (-84 kg).

KBK Ninja

Srebrne medalje osvojili su starija kadetkinja Iva Bingula u pointfighitngu (+65 kg), senior Adam Brebrek u light contactu (-74 kg), mlađi kadet Jurica Prančić u kick lightu (+47 kg), junior Noa Počekal u kick lightu (-84 kg) i senior Daniel Car u istoj disciplini (-74 kg). Bronce za Zmaj osvojili su mlađa kadetkinja Nicol Papeš u pointfightingu (+47 kg), senior Daniel Car (-74 kg) u light contactu i junior Adam Brebrek u kick lightu (-74 kg).

KBK Ninja je u Zabok donio sedam medalja. Posebno je bio uspješan stariji kadet Gabrijel Latin koji je osvojio zlatne medalje u pointfighitngu i kick lightu obje u kategoriji do 52 kg. Gabrijel je osvojio i srebro u light contactu. Treće zlato za Ninju osvojila je mlađa kadetkinja Lada Vukić u poitfighitngu u kategoriji do 42 kg. Junior Leonardo Čvek bio je srebrni u kick lightu do 69 kg, dok su brončane medalje osvojli stariji kadeti Emerik Šafranko u kategoriji do 69 kg i Martin Pušek u kategoriji +69 kg, obojica u pointfightingu.

Najuspješnija natjecateljica KBK Krapina bila je Antonela Cesarec koja je u konkurenciji juniorki osvojila zlatne medalje u pointfighitngu u kategorijama do 60 i 65 kg, a proglašena je i najboljim natjecateljicom u ovoj disciplini. Zlatnu medalju za Krapinu osvojio je i Luka Čuček u pointfighitngu u kategoriji dječaka do 27 kg, kao stariji kadet Ivano Capek u light contactu u kategoriji do 69 kg. Zlatna je bila i starija kadetkinja Nikolina Rebić u pointfightingu u kategoriji +65 kg, dok je u istoj kategoriji u light contactu bila srebrna. Do srebra je stigao i mlađi kadet Timotej Kukovačec u light contactu do 42 kg, dok je stariji kadet Jakov Sekušak bio brončani u kategoriji 63 kg u pointfightingu.

Zlato za BTI osvojio je mlađi kadet Riko Ljubić u ligiht contactu u kategoriji do 47 kg, dok s u brončane medalje osvojile starije kadetkinje Lana Ivetić (-60 kg), Hana Zajec (+65 kg) i juniorka Lorena Zeba (-65) kg sve u pointfightingu.

KBK Krapina

Još članaka iz "Sport"

Facebook