Prethodni članak
Sljedeći članak

8. Memorijalni malonogometni turnir 2 Viteza Domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina

Prije turnira bit će svečano otvorena spomen ploča na poginule branitelje kod DVD Donja Šemnica


U organizaciji DVD Donja Šemnica i Graditeljstva Merkaš te suorganizaciji HVIDR-a Krapina i Grad Krapina na igralištu PŠ Donja Šemnica 1. i 2. srpnja održati će se 8. Memorijalni malonogometni turnir 2 Viteza Domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina.

Prije samog početka turnira, u petak – 1. srpnja, u 19,00 sati bit će svečano otvorena spomen ploča na poginule branitelje kod DVD Donja Šemnica.

Prijave za turnir vrše se do četvrtka, 30.lipnja; 20 sati, na mobitel broj 091 / 496 0257 ili u inbox facebooka Andrej Šalković – izvlačenje parova biti će u 20,00 sati dan prije turnira u prostorijama DVD Donja Šemnica.

Kotizacija iznosi 500,00 kuna., a igra se u sustavu 4 + 1 s akumuliranim prekršajima dok će susrete suditi licencirani suci HNS-a.

Nagrade su izuzetno vrijedne te će tako prvoplasirana momčad dobiti 6.000,00 kuna, pehar u trajno vlasništvo i prijelazni pehar. Drugoplasirana ekipa dobiti će novčanu nagradu u iznosu od 3.000,00 kuna i pehar dok će trećeplasirana dobiti 1.000,00 kuna i  pehar. Osigurane su i pojedinačne nagrade te će pehare dobiti najbolji strijelac, golman i igrač.

Organizator se pobrinuo da osim, vjerujemo, kvalitetnog malog nogometa gledateljima osigura i dobru zabavu uz Band Novi Val te bogatu ponudu jela i pića.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook