Prethodni članak
Sljedeći članak

15. kolo III. HNL-središte Zagreb

Zagorec remizirao, Gaj poražen


Zagorski klubovi u 15. kolu III. HNL-središte Zagreb osvojili su danas zajedno samo jedan bod. Krapinski Zagorec kao domaćin odigrao je 2:2 protiv Karlovca 1919, dok je Gaj Mače poražen u Petrinji od Mladosti s minimalnih 1:0.
Krapinčani su dva puta bili u minusu na ovoj utakmici dva puta su stizali prednost. Goste je u vodstvo od 0:1 doveo Kelava u 15. minuti. Od 56. minute Zagorec ostaje s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Igor Postonjski. Unatoč tome Zagorec izjednačuje na 1:1 iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Smrekar. U 75. minuti gosti ponovno vode, strijelac za 1:2 je Čakarić. Jedan bod je ipak ostao u Krapini nakon što je u 90. minuti svoj drugi pogodak u utakmic postavio Matija Smrekar za konačnih 2:2.
Jedini pogodak na utakmici između Mladosti i Gaja postigao je Luka Lončarević u 32. minuti iz kaznenog udarca. Gaj je od 61. minute imao igrača više nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Abramović, no ta je prednost trajala samo šest minuta jer je u 67. minuti iz istog razloga iz igre izašao Martin Maloča, pa su snage do kraja utakmice ostale izjednačene, no Mladost je na kraju slavila i osvojila sva tri boda.

Rezultati danas odigranih utakmica 15. kola III. HNL-središte Zagreb
ZAGOREC - Karlovac 1919 2:2
Mladost - GAJ MAČE 1:0
HAŠK - Jarun 0:4
Maksimir - Vrapče 1:2
Ponikve - Lučko 1:0
Trešnjevka - Segesta 2:2
Vrbovec - Trnje 1:2

Sutra u 14 sati igraju:
Špansko - Kurilovec
Bistra - Dugo Selo

Još članaka iz "Sport"

Facebook