Prethodni članak
Sljedeći članak

ZOOCITY City Park Zabok: sve za tvog ljubimca!

ZOOCITY ti nudi samo najbolje za tvog ljubimca, a nalazi se na adresi Josipa Broza Tita 5, u City Parku Zabok!

Bilo da je tvoj ljubimac pas, mačka, ribica, zamorčić, kunić, papiga ili možda gušter, ZOOCITY je za njega pripremio samo najbolje! Ako tražiš krevetić za psa, novi akvarij za svoje ribice, pijesak za mačka ili sijeno za kunića, ZOOCITY je prava destinacija za tebe!

Ne samo zbog toga što možeš pronaći sve za tvog ljubimca, već i zbog toga što su ti na raspolaganju stručni, ljubazni i pristupačni djelatnici koji će te savjetovati i pomoći ti da pronađeš idealan proizvod za svog ljubimca. Posjeti ZOOCITY sa svojim četveronožnim prijateljem, pogledajte što sve imaju u ponudi te zatražite savjet ili preporuku.

Svi ljubimci su uvijek dobrodošli u ZOOCITY gdje ih se dočekuje s poslasticama.

Širok asortiman proizvoda vrhunske kvalitete

Da bi tvoj ljubimac bio sretan, zdrav i zadovoljan, vrlo je važno da unosi puno mesnih bjelančevina i hranjivih tvari koje će mu pomoći u rastu i razvoju. U tome će mu pomoći biološki prikladna hrana (Acana, Orijen)koja je pripremljena točno onako kako bi se psi i mačke hranili u prirodi -ona sadrži 70% mišićnog mesa, 20% organa i iznutrica te 10% hrskavica i kosti. No, uz biološki prikladnu hranu, ZOOCITY u ponudi ima i ostale popularne brandove poput Happy Dog-a, Happy Cat-a, Royal Canina, Whiskas-a, Wellness Core-a, Proplana i ostalih.

Hranu na stranu, u ZOOCITY-u možeš pronaći i korisnu opremu za svog ljubimca: od kreveta, akvarija, filtera, UV lampi, mačjih WC-a, krletki, transportera, igrački, zdjelica, odjeće, poslastica pa sve do mačje metvice, pijeska za ptice ili piljevine za tvog glodavca.

Bliži nam se proljeće, što znači da dolaze toplija vremena koja odgovaraju dosadnim nametnicima i parazitima koji borave u prirodi. Kako bi svom ljubimcu osigurao što ugodniji boravak u prirodi, zaštiti ga na vrijeme od unutarnjih i vanjskih nametnika. U ZOOCITY-u imaju nultu toleranciju na nametnika pa, samim time, i širok asortiman proizvoda koji mogu zaštititi tvog ljubimca. Posjeti ih i pitaj kako ga zaštititi!

Ako hranu neće, vrati ostatak vreće!

Kada su ljubimci u pitanju također vrijedi ono pravilo da se o ukusima ne raspravlja, tako da postoji mogućnost da se tvom ljubimcu određeni okusi hrane neće baš dopasti. ZOOCITY ti nudimogućnost povrata ili zamjene hrane sljedećih brandova: Acana, Orijen, Happy Dog Supreme, Happy Cat Supreme, Multifit, Premiere i Wellness Core. Više o samoj pogodnosti doznaj ovdje.

Pseća pekarnica – nagradi svog psa svježe pečenim keksićima!

U sklopu ZOOCITY – a Zabok, poslovnice otvorene u prosincu 2021. godine, djelujeZOOCITY pseća pekarnica u kojoj se pripremaju tri vrste ukusnih i zdravih keksića: BIG BOY KEKSI, GOOD BOY KEKSI te LOVE YOU KEKSI, a više o sastavu samih keksića saznaj u članku ZOOCITY pseća pekarnica – za sve moderne pse koji brinu o zdravlju!

ZOOCITY veterinarske ljekarne – za što brži oporavak!

U sklopu svake poslovnice djeluje i veterinarska ljekarna u kojoj možeš kupiti medicinsku hranu za svog ljubimca, sredstva za zaštitu od unutarnjih i vanjskih nametnika, dodatke prehrani poput vitamina i minerala te ostale veterinarske proizvode. Također, u svakom trenutku možeš doći u poslovnicu s upitima vezanima uz zdravlje, prehranu, njegu tvog ljubimca, a ljubazni će te djelatnici savjetovati, uputiti i predložiti ti najbolje moguće rješenje!

Postani član ZOOCITY kluba vjernosti!

ZOOCITY svim svojim vjernim članovima nudi niz sjajnih pogodnosti. Učlani se u ZOOCITY klub vjernostijer će ti tada baš svaka kupnja donositi bodove koje ćeš kasnije moći zamijeniti za popuste. Ako te zanima koliko bodova trebaš skupiti za koji popust, posjeti ZOOCITY gdje se možeš i učlaniti.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook