Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽENE BIRAJU NOVU ŠANSU

POZIVAMO VAS NA SUDJELOVENJE U PROGRAMU OSPOSOBLJAVANJA “KNJIGOVOTKINJA ZA OPG”

U sklopu projekta: Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja „Žene biraju novu šansu“   UP.01.3.1.01.0023 - Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III, pozivamo Vas na sudjelovanje u programu osposobljavanja “Knjigovotkinja za OPG”.

Program osposobljavanja održat će se od 21. listopada 2019. godine, u trajanju od 130 školskih sati, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina (Šetalište narodnog preporoda 13, Krapina).

Programom će se polaznice osposobiti za obavljanje poslova knjigovotkinje za OPG, a završetkom osposobljavanja će dobiti Uvjerenje o osposobljavanju s pravom upisa u e-radnu knjigu.

Sudjelovanje u programu osposobljavanja je besplatno.

Pravo na sudjelovanje imaju dugotrajno nezaposlene žene, neovisno o tome jesu li prijavljene na Hrvatski zavod za zapošljavanje.

 Molimo sve zainteresirane da se prijave na:

e-mail: [email protected] ili
broj telefona: 099/423-7151
do 14. listopada 2019 godine.

U prijavi molimo navedite:
• ime i prezime,
• kontakt,
• općinu/grad te
• kratki razlog za uključivanje u program osposobljavanja.

 Više o projektu na linku

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Životinja (uočena je srna) na autocesti A4 između čvora BREZNIČKI HUM i čvora NOVI MAROF. Molimo korisnike za dodatan oprez. Prometna nesreća na riječkoj obilaznici (A7) u tunelu KATARINA u smjeru GP Rupa, vozi se jednim trakom usporeno u ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program