Prethodni članak
Sljedeći članak

Zauzmite svoje mjesto u Prostoriji!

Zbog povećanja volumena posla u svojem proizvodnom sjedištu u Svetom Križu Začretju, Prostoria trenutno traži zaposlenike

Hrvatska tvrtka Prostoria raste i usred globalne pandemije korone, proizvodnja neprekidno radi i sukladno tome - kontinuirano zapošljava nove djelatnike. Zbog povećanja volumena posla u svojem proizvodnom sjedištu u Svetom Križu Začretju, Prostoria trenutno traži voditelja pogona metalne proizvodnje, voditelj održavanja, tehnologa, tehnologa krojenja i šivanja, konstruktora krojenja i šivanja, krojača, administratora razvoja i administratora proizvodnje.

U svojoj modernoj proizvodnji u Hrvatskom zagorju, Prostoria proizvodi vrhunski namještaj koji se izvozi u preko 60 zemalja u svijetu. Upravo je vlastita proizvodnja uvijek izdvajala ovaj domaći dizajn-brend namještaja među svjetskom konkurencijom, dok je u pandemiji to postalo njezinom velikom prednošću. Biti dio tima koji sudjeluje u razvoju i proizvodnji ovog svjetski poznatog namještaja, izazov je za svakog djelatnika. U Prostoriji se njeguje posvećenost kvaliteti, doprinos inovaciji i samoinicijativnost, a detaljnije se o ovim atraktivnim radnim mjestima možete informirati na internet stranici Prostorije. Ako mislite da možete više, želite profesionalni rast – Prostoria vas poziva da zauzmete svoje novo radno mjesto.

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook