Prethodni članak
Sljedeći članak

ZASKI otvara skijašku sezonu u Sextenu

Prijave za ovaj skijaški izlet primaju se na [email protected] do 25. listopada 2021.

Napokon su se vremena posložila da se može na skijanje izvan države. Zagorski skijaški klub organizira vikend skijanje u predivnim Dolomitima Italije u skijalištu Sexten.

Višestruko nagrađivano skijaško središte u Dolomitima, usred UNESCO-ove svjetske baštine Dolomita nudi 110 vrhunski pripremljenih kilometara staza koje jamče snijeg, fascinantnog prirodnog krajolika uz preko 300 sunčanih dana u Južnom Tirolu garancija su vrhunskog sportskog doživljaja. Na skijalištu gotovo da i nema gužvi, staze su besprijekorno uređene. Za djecu i početnike postoje uređene i ograđene staze s trakama.

Polazak u Sexten je 18.12.-19.12.2021. iz Zaboka i Zaprešića, a sve detalje o ponudi potražite na: http://zaski.hr/otvaranje/


UVJETI ZA POLAZAK NA IZLET: Potrebna je valjana EU digitalna Covid potvrda koja će biti skenirana prilikom ulaska u autobus.

Iskoristite priliku podružite se s prijateljima, uživajte u prirodi i napokon skijajte uz Zagorski skijaški klub. Prijave za ovaj skijaški izlet primaju se na [email protected] do 25. listopada 2021. i broj mjesta je ograničen.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook