Prethodni članak
Sljedeći članak

Za sve buduće mladence: Dani vjenčanja stižu u Westgate Shopping City

Westgate Shopping City tradicionalno donosi Dane vjenčanja 23. i 24. listopada.

Vjenčanja iziskuju pripreme, katkad i dugotrajne, koje moraju započeti i godinu dana unaprijed. Pozadina onog što gosti dožive kao jednu večer proslave ljubavi, mladencima je pravi mali organizacijski proces. Kako bi im olakšali i omogućili da pronađu najbolje za sebe, Westgate Shopping City tradicionalno donosi Dane vjenčanja 23. i 24. listopada. 


Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, a da bi sve prošlo onako kako su mladenci oduvijek željeli, Westgate donosi najbolju ponudu svega što jedna svadba treba da bi je se još dugo pamtilo. Uz sve potrebno za dan iz snova, buduće mladenke će moći izabrati i svoju savršenu haljinu- što je možda jedan od najvažnijih zadataka u cijelom procesu planiranja vjenčanja.


Ako sanjate o drugačijem, modernom vjenčanju, onda je sala The LOFT idealno mjesto za vas!
Moderni elementi tvore jedinstven prostor, dok je velika terasa s pogledom na zeleno prostranstvo idealna za prigodno piće dobrodošlice i druženje na svježem zraku pod mnoštvom lampica. Moderan industrijski dizajn osigurat će vam vjenčanje kao s Pinteresta!


Odabir vjenčanog prstenja ubraja se u jednu od najvažnijih odluka pri organizaciji vjenčanja. Naime, u idealnom slučaju, vjenčano prstenje bira se jednom zauvijek, a prikladne modele prstenja budući mladenci moći će pronaći u Westgate Shopping Cityju.

[slka5]

Dani vjenčanja 23. i 24. listopada dolaze u Westgate Shopping City. Budući mladenci moći će na jednom mjestu pronaći najbolju ponudu vjenčanica, odijela, hrane, svadbenih sala, bendova, rasvjete i još mnogo, mnogo toga!

Vidimo se na Danima vjenčanja!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook