Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrhunske premium kuhinje po mjeri u novom Domeka studiju u Zagorju!

U Zagorju je nedavno otvoren Domeka studio, koji nudi njemačke kuhinje premium kvalitete, s najmodernijim mehanizmima, materijalima i tehnologijom, ali i vrhunskom uslugom dizajniranja i projektiranja.

Domeka studio nudi kuhinje raznih dizajna, od modernih, rustikalnih, sa staklenim stijenama, popularnih crnih, bez ručkica, s frontama s antifinger i antibakterijskim premazima – zapravo, sve što vam srce poželi, jer Domeka studio, osim vrhunskog dizajna, koristi najkvalitetnije materijale na tržištu.

Neke od dizajna, kao i ogroman izbor materijala, ručki, fronti i dodatne opreme, možete vidjeti u novootvorenom studiju u Zaboku, na adresi Matije Gupca 24a.

Fokus nam je isključivo na kvaliteti, zbog čega svojim kupcima nudimo vrhunsku uslugu od početka projektiranja kuhinje pa sve do montaže - kaže vlasnik, David Šamec, industrijski dizajner s dugogodišnjim iskustvom u dizajnu namještaja.

Osim kvalitetnih njemačkih materijala, nudimo svu dodatnu opremu i aparate svih renomiranih brendova na hrvatskom tržištu – kaže vlasnik.

Domeka studio izuzetno puno pažnje pridodaje samom procesu projektiranja kuhinje. – Cilj nam je isključivo kvaliteta, zbog čega nam je prioritet svakom kupcu posvetiti potpunu pažnju, kako bi dobio baš ono što želi i kako je zamislio. Osim ovdje u studiju, stranka se za projektiranje svoje kuhinje može prijaviti putem naše web stranice, Facebooka, Instagrama, nakon čega ćemo dogovoriti termin projektiranja. Prema okvirnim dimenzijama prostora, crtamo skicu kuhinje, a ukoliko se dogovorimo za izradu i kupnju, dolazimo na izmjeru i potom se radi glavni projekt i naručuje kuhinja – kaže Šamec.

Jedini u Zagorju, ali i u Hrvatskoj, Domeka studio nudi 3D vizualizaciju vaše kuhinje kroz VR naočale. – To je izuzetno zanimljivo i važno kupcima, koji tako mogu steći dojam kao da se nalaze u vlastitoj, budućoj kuhinji! Uz vrhunski dizajn, samo najbolju kvalitetu, zadnje trendove i tehnologije na tržištu, garantiramo kupcima da će biti zadovoljni kvalitetom kompletne usluge dizajna, izmjere, materijala, izrade, dostave i montaže i da će nas preporučiti dalje – poručuju iz Domeka studija.

Domeka studio na adresi Matije Gupca 24a u Zaboku otvoren je od ponedjeljka do petka od 10 do 19 sati te subotom od 10 do 13 sati, a o ponudi se možete informirati putem web stranice https://www.domeka-kuhinje.hr/ i Facebook stranice https://www.facebook.com/Domeka-105531415267046

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook