Prethodni članak
Sljedeći članak

USKRS KOD DOMAĆEG TELEKOMA

U povodu nadolazećih blagdana, iz Magic Net-a koriste priliku da svim svojim korisnicima, prijateljima i poslovnim partnerima zažele ugodne blagdane provedene s najmilijima te sretan Uskrs. Kao i uvijek do sada, bit će uz Vas te žele da kroz ove uskrsne blagdane kroz njihovu optičku mrežu do Vas stignu samo pozitivne vijesti.

Kako su na području optičkog interneta jedan od lidera i uvijek prate najnovije trendove, tako su svojim korisnicima u optičkoj mreži, odlučili omogućiti im korištenje najbolje opreme na tržištu. Sretni su što im mogu ponuditi najnoviji proizvod tvrtke HUAWEI - optički router OptiXstar EG8145X6 koji omogućuje surfanje preko WiFi-ja iznad 1000 Mbps. Huawei OptiXstar EG8145X6 je inteligentni Wi-Fi 6 optički router koji koristi tehnologiju gigabitne pasivne optičke mreže (GPON) kako bi korisnicima ponudio ultra-širokopojasni pristup .

Uz sve navedeno, istaknuli bi da u ovoj novoj izazovnoj godinu nastavljaju s najpovoljnijim paketima u optičkoj mreži na području grada Krapine i Zaboku. SVI paketi u optičkoj mreži od sada su dostupni bez ugovorne obaveze. Cijene za pakete 600/300 Mbps te GIGA pakete su smanjene. Osim optičkog priključka nude i WiFi uslugu u mjestima Zabok Radobojski, Gornja Šemnica, Gorjani Sutinski, Jazine te gradu Zabok.

Postanite i Vi dio najbrže mreže kod svojeg domaćeg telekoma.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook