Prethodni članak
Sljedeći članak

Uniqa osiguranje vam pomaže sačuvati ono najvažnije - zdravlje

Evo o kojim se paketima se radi...

Što sve uključuju paketi dodatnog zdravstvenog osiguranja? Doznajte sve na jednom mjestu!

Tražite potpunu zdravstvenu zaštitu za sebe i svoje najbliže? UNIQA paketi dodatnog osiguranja pravo su rješenje za to jer, osim čuvanja zdravlja svojih osiguranika, nude i cijeli niz dodatnih pogodnosti.

Na raspolaganju vam je više od 400 različitih zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske, a termin možete ugovoriti brzo i jednostavno, u bilo koje doba dana i noći, sedam dana u tjednu. Naravno, imate potpunu slobodu izbora, tako da svaki pregled možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama.

Što je još važnije, možete birati između različitih paketa dodatnog zdravstvenog osiguranja i tako još više ovu ponudu prilagoditi sebi. Evo o kojim paketima se radi!

Comfort

Comfort paket je osnovni paket UNIQA dodatnog zdravstvenog osiguranja. On pokriva specijalističke preglede i dijagnostičke postupke, kao i pretrage za koje se možete odlučiti bez ikakve medicinske indikacije (PAPA test, ultrazvuk dojke, ultrazvuk prostate i slično).

Treba također napomenuti da je cijena svih ovih usluga značajno manja uz UNIQA osiguranje nego što bi bila da sve ovo plaćate sami, pa ugovoreni godišnji iznos od 1500 kn za specijalističke preglede i 3000 kn za dijagnostičke postupke postaje još mnogo vrjedniji.

A čak i kad prijeđete zadani iznos, UNIQA će smanjiti trošak zdravstvene usluge koja vam je potrebna za 50%.

Optimal

Paket Optimal je viša razina UNIQA dodatnog zdravstvenog osiguranja, koja uključuje kompletan Comfort paket i uz njega nudi još neke važne pogodnosti.

Primjerice, u ovom paketu uključen je i sistematski pregled koji pokriva EKG, ultrazvuk trbuha, pretrage krvi i urina, a tu je i preventivni ginekološki pregled koji se može obaviti jednom godišnje. Ugovoreni godišnji iznosi ostaju isti kao u prethodnom paketu.

Exclusive

Paket Exclusive najveći je paket dodatnog zdravstvenog osiguranja koji UNIQA ima u svojoj ponudi, a u ovom slučaju se uzima paket osiguranja Optimal i na njega se dodaju mnogobrojne druge pogodnosti.

Tako ovaj paket pokriva i manje operativne zahvate (ligature, incizije, operacije laserom itd.) u iznosu do 5000 kn, a tu je i fizikalna terapija u iznosu do 3000 kn godišnje. Ovdje je važno napomenuti da osiguranici imaju 30% samopridržaja kod svake usluge.

No ovaj paket ima još jednu veliku pogodnost, a to je činjenica da je iznimno vrijedan za trudnice. Naime, Exclusive paket pokriva i četiri kontrolna pregleda i pregleda ultrazvukom za trudnice. 

Spomenimo i da je iznos za specijalističke preglede ovdje podignut sa 1500 na 2000 kn.

Teen

Za mlade je UNIQA osmislila poseban paket dodatnog zdravstvenog osiguranja, a on zadržava iznose od 2000 i 3000 kn godišnje za specijalističke preglede i dijagnostičke postupke iz Exclusive paketa.

U ovom slučaju, umjesto pregleda za trudnice, operativnih zahvata i fizikalne terapije, osiguranici imaju na raspolaganju 1000 kn za razna medicinska pomagala (uz 30% samopridržaja), a na isti način pokrivaju se i stomatološke usluge.

I neka vas ime ne zavara - ovaj paket moguće je ugovoriti već za djecu od sedam godina starosti, a dostupan je i za sve mlade do navršenih 18 godina.

Kid

I na kraju dolazimo do posljednjeg paketa u ponudi UNIQA dodatnog zdravstvenog osiguranja, a to je Kid paket koji je namijenjen najmlađima, tj. djeci do šest godina starosti.

I ovdje se zadržavaju iznosi od 2000 i 3000 kn za specijalističke preglede i dijagnostičke postupke, kao i 1000 kn za medicinska pomagala i posjete stomatologu, ali postoje i neke razlike u odnosu na Teen paket.

Naime, djeca do šest godina imaju pravo na po dva ultrazvuka kukova godišnje, a dva puta mogu obaviti i preventivni pregled ortopeda.

Podrška vodećih hrvatskih liječnika

UNIQA osiguranje trenutno provodi kampanju čiji je cilj promocija službe MedUNIQA koja je korisnicima na raspolaganju od 0 - 24h.

Nju su podržali neki od najboljih hrvatskih liječnika, poput dr. Ive Palčić, dr. Drage Ljubić i prof. dr. sc. Mirka Ivića, a njima su se u prvom dijelu kampanje ovog proljeća pridružili drugi eminentni hrvatski stručnjaci iz područja medicine. 

Podrška liječnika ovakvog kalibra jasno pokazuje da MedUNIQA radi odličan posao, a ako ugovorite jedan od gorespomenutih paketa dodatnog osiguranja tijekom trajanja ove kampanje, dobit ćete na poklon jednu mjesečnu ratu.

Točan iznos te rate možete saznati tako da upišete svoju godinu rođenja na stranicama UNIQA-e ili jednostavno zatražite ponudu ispunjavanjem kratkog formulara.

U svakom slučaju, za koji god paket dodatnog osiguranja da se odlučite, možete računati na vrhunsku uslugu diljem cijele Hrvatske. Ugovorite termin koji vam najviše odgovara i odaberite liječnika kojeg želite i zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih.

META: Koje pakete dodatnog zdravstvenog osiguranja nudi UNIQA? Pronađite pravu zaštitu za sebe i svoju obitelj i ugovorite neki od paketa brzo i jednostavno!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program