Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zaboku je, na radost zaljubljenika BMW vozila, otvoren Autoservis Skrbeta, BMW specijalist

'Od dana kad sam počeo 'šarafiti' po BMW-ima zavolio sam taj auto, prirastao mi je k srcu, priznaje vlasnik Tomislav Skrbeta

Uz glavnu cestu u Zaboku, na adresi Pavlovec Zabočki 50, otvoren je Autoservis Skrbeta. Nije to običan autoservis već specijaliziran BMW servis vlasnika Tomislava Skrbeta koji ima 15 godina iskustva baš u BMW servisima i znanje stečeno na raznim edukacijama i seminarima.

To je znanje prenio na svoja trenutno dva mehaničara, a on se u prekrasnom prostoru bavi uglavnom prijemom stranaka i dogovaranju termina. Zbog svega rečenog nije čudno što je radionica puna automobila, a inače je izgrađena na način da ima pet radnih mjesta. Na površini od 400 četvornih metara osim servisa prekrasna je prijemna kancelarija gdje se vlasnicima BMW i Mini vozila na broju 049/271-548 javi ugodan glas vlasnika ovog obrta Tomislava Skrbeta.

S njim se dogovara termin servisa ili popravka, on ih i dočekuje. U ovaj servis ne treba se dolaziti uz 'pomoćni' prijevoz ili lutati po gradu dok se čeka jer na katu je prekrasan boravak s kavom, vodom ili drugim osvježenjem, a velika plazma samo čeka da je se stavi na zid. I kad se sve obavi, zadovoljni korisnici kući idu u automobilu na kojem je napravljeno sve potrebno, ali je i opran i automobil i njegova mašina.

Iako je i izvan servisa, na parkiralištu, puno BMW vozila, ne trebate se bajati jer kod ove stručne i uigrane ekipa servis možete dobiti za dva dana, a ukoliko je u pitanju neki veći posao, najviše pet dana. U Autoservis Skrbeta dolaze BMW-i svih godišta, a već je tu bio i 'mrak auto', BMW iz 2021. godine.


A zašto baš BMW? 'Nakon završetka školovanja radio sam u jednom servisu svih vrsta vozila, no imao sam sreće i pozvali su me raditi i BMW servisu u Oroslavju. Od dana kad sam počeo 'šarafiti' po BMW-ima zavolio sam taj auto, prirastao mi je k srcu. Zato sam, nakon sedmogodišnjeg rada u BMW servisu u Oroslavju otišao raditi kod ovlaštenog BMW partnera za cijelu Hrvatsku, 'Tomić' u Zagrebu gdje sam također radio četiri godine. Dogodilo se tada da je moj bivši gazda iz BMW servisa u Oroslavju išao u mirovinu i pozvao me i pitao želim li preuzeti servis. Odlučio sam se na to, pa sam posljednje četiri godine radio u svom BMW servisu u Oroslavju, a sada smo se prebacili na ovu lokaciju u Pavlovcu Zabočkom. Za dosadašnje korisnike sve je ostalo isto jedino mislim da je bolja lokacija, ispričao nam je vlasnik obrta Autoservis Skrbeta, specijaliziranog BMW servisa, simpatičan, stručan i prijazan Tomislav Skrbeta.


Znanje i 15-godišnje iskustvo rada u BMW servisima, ovlašteni BMW servis izgledom za kojeg bi se moglo reći da je 'kao u apoteci' i posebno dragi i simpatični i, što je najvažnije, iskusni i stručni dečki zaljubljeni u BMW vozila, jamstvo su da se doista u Autoservis Skrbeta specijaliziran za BMW vozila može doći s najvećim povjerenjem.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook