Prethodni članak
Sljedeći članak

Tvrtka Juraj Centar d.o.o. uspješno je realizirala projekt ''Modernizacija i opremanje tvrtke JURAJ CENTAR d.o.o. ulaganjem u digitalnu i zelenu tranziciju''

Tvrtka Juraj Centar d.o.o. uspješno je realizirala projekt ''Modernizacija i opremanje tvrtke JURAJ CENTAR d.o.o. ulaganjem u digitalnu i zelenu tranziciju'' sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., sukladno javnom pozivu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Juraj Centar d.o.o. iz Krapine tvornica je roleta, komarnika i rolo garažnih vrata. Tvrtka je osnovana 2008. godine te predstavlja primjer moderne tvrtke nastale privatnim ulaganjem koja uspješno prati zahtjeve tržišta. Konstantno ulaganje u proizvodne kapacitete i edukaciju zaposlenika rezultira visokokvalitetnim proizvodima koji se izvoze i izvan područja Republike Hrvatske. Zahvaljujući permanentnom ulaganju u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka bilježi vrlo snažan razvoj te je jedna od najboljih i najuspješnijih proizvođača roleta i sjenila u Hrvatskoj.

IZDVOJENO:
Naziv projekta: ''Modernizacija i opremanje tvrtke JURAJ CENTAR d.o.o. ulaganjem u digitalnu i zelenu tranziciju''
Korisnik potpore: Juraj Centar d.o.o.
Trajanje projekta: 30.09.2021. – 30.09.2023.
Ukupna vrijednost projekta: 360.784,19 € (2.718.328,48 kn)
EU sufinanciranje projekta: 116.026,96 € (874.205,10 kn)

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook