Prethodni članak
Sljedeći članak

Tražite blagdanske dekoracije i detalje? Čekaju vas odlični popusti na Home Shopping Weekendu!

Zavirili smo za vas u Westgate Shopping City i njihovu ponudu gdje je na jednom mjestu prisutno čak 25 trgovina za uređenje doma,

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate Home, ovog vikenda ima fantastične popuste. A kako bi potraga za novim namještajem  i dekoracijama bila što lakša, donosimo gdje možete pronaći najveće popuste.

Zavirili smo za vas u Westgate Shopping City i njihovu ponudu gdje je na jednom mjestu prisutno čak 25 trgovina za uređenje doma, kao što su primjerice Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, ERA concept store, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi.

A kako bi shopping protekao u znaku popusta i pogodnosti predlažemo da ovaj vikend, 10., 11. i 12. prosinca posjetite Westgate Shopping City i postanete dizajneri svog doma.

U Möbel Landu kupce očekuje popust od 50% na Boxspring krevet NALA i garnituru Felis II, 45% na Sphera ugradbene ormare i 20% na Camelgroup kolekcije.

Bima će razveseliti kupce s 30%-50% na dio igračaka i posuđa, 30% na dio božićnih artikala i 20% na kuglice i žaruljice za bor.

Namještaj intermod pripremio je 20%-40% na dio asortimana, a Percasa do 50% popusta na dio asortimana za gotovinsko plaćanje.

Sve Home Shopping Weekend popuste pronađite na www.westgate.hr

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook