Prethodni članak
Sljedeći članak

Sve za najmlađe članove obitelji: Dani beba, djece i trudnica stižu u Westgate!

Dolazak bebe je poseban trenutak koji osim velike radosti donosi i bezbroj pitanja. Jedno od njih je i kako se pripremiti za prvi period bebina života? Upravo zato imamo odličnu vijest za sve roditelje: Dani beba, djece i trudnica stižu u Westgate.  Od 3. do 5 studenog posjetite najveći sajam za bebe i djecu na ovim prostorima.

Za vrijeme sajma izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći ćete kupovati i po posebnim cijenama.  Ujedno, Dani beba, djece i trudnica odlična su prilika za roditelje i one koji će to tek postati da na jednom mjestu saznaju novitete, ali i iz prve ruke pogledaju nove proizvode, prikupe korisne savjete prodajnog osoblja te ostvare nadasve atraktivne popuste. 

Dječja kolica su must have oprema za bebe i djecu, ali odabir odgovarajućih kolica može predstavljati pravi izazov, osobito roditeljima koji se prvi puta susreću s time. 3-u-1 kolica, 2-u-1 kolica, kišobran kolica, kolica s većim ili manjim kotačima, električna kolica? Odabir je uistinu velik a kako biste saznali na što trebate obratiti pažnju i kako pronaći idealna kolica, savjete potražite upravo na Danima beba, djece i trudnica u Westgateu. Bilo da ste u potrazi za novim kolicima, nosiljkama ili odjećom i opremom za najmlađe članove obitelji, sigurni smo da ćete na Danima beba, djece i trudnica pronaći baš sve.

Osim posjete Danima beba, djece i trudnica, u Westgateu možete provesti ugodan dan u shoppingu a u odmoru od shoppinga i razgledavanja posjetite izložbu u galeriji kvART ili pak jedan od brojnih kafića ili restorana.

Sve informacije o Danima beba, djece i trudnica pronađite na službenoj web i facebook stranici.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje i one koji će to uskoro postati.

Vidimo se u Westgateu!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook