Prethodni članak
Sljedeći članak

Spremnost za investicije velik izazov novim poduzetnicima

U sklopu projekta ENTER (Enterpreneurship for Employment) danas, 19. studenog 2019. godine, održan je prvi coffe chat na temu „StartUp toolbox – investicijska spremnost“ u Energetskom centru Bračak

U sklopu projekta ENTER (Enterpreneurship for Employment) danas, 19. studenog 2019. godine, održan je prvi coffe chat na temu „StartUp toolbox – investicijska spremnost“ u   Energetskom centru Bračak. U skladu s ciljevima projekta – poticanja (samo)zapošljavanja i promjene negativnih statistika u pozitivne, raspravljalo se o brojnim aktualnim temama.

Vječno pitanje novih poduzetnika svakako je kako privući investicije i najbolje iskoristiti prilike za financiranje. Zato smo svim sudionicima objasnili kako funkcioniraju crowdfunding kampanje, dali savjete o pozitivnim i negativnim stranama sredstava iz različitih fondova, tko su poslovni anđeli i što je moguće dobiti akceleratorom.

Chatom spajamo projekt ENTER kojim potičemo samozapošljavanje i promičemo deficitarna zanimanja u Krapinsko-zagorskoj županiji sa konkretnim primjerima investiranja, te pozitivnim i negativnim stranama provođenja kampanja i suradnje s investitorima. U brojnim pristupima izvorima financiranja nadamo se da će novi poduzetnici pronaći svoj pravi put ka uspjehu.  

Projekt ENTER se provodi u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III, a razdoblje provedbe projekta je od 14. 05. 2018. do 14. 11. 2020. godine.

U sklopu projekta provest će se aktivnosti u cilju jačanja kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, unapređenja partnerskog pristupa, razvoja tehničkih kapaciteta tajništva kao operativnog tijela za praćenje Strategije razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije, te će se pružiti cjelovitu podršku nezaposlenima i poduzetnicima početnicima u pokretanju poslovanja i poduzetničkom učenju, kao i poticati deficitarna zanimanja kao jedan od alata poticanja zapošljavanja mladih na području Krapinsko- zagorske županije.

 

 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Zagorske razvojne agencije.

Zagorska razvojna agencija, Frana Galovića 1B, 49000 Krapina, 049/373161, www.zara.hr

Više informacija o EU fondovima na internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A2 Zagreb-Macelj u oba smjera, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijalaza Kaštel i Plovanija, autocesti A7 GP Rupa-Rijeka u smjeru Rijeke te na pojedinim graničnim prijelazima. Povre...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program