Prethodni članak
Sljedeći članak

Spremite se za spektakl: Koncert Nede Ukraden

Omiljena pjevačka zvijezda, Neda Ukraden, koja iza sebe ima više od 50 godina impresivne glazbene karijere, ovu subotu, 12. studenog će održati svoj koncert povodom rođendana Westgate Shopping Cityja.

Glazbena priča ove glazbene dive započela je davne 1967., kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Biografija ove glazbenice prepuna je glazbenih nagrada, od onih za glazbenicu, hit i album godine, pa sve do toga da je njen hit ‘Zora je’, preveden na trinaest svjetskih jezika. No, moramo i spomenuti samo neke od Nedinih mnogobrojnih hitova poput “Srce u srcu”, “Imam neku sklonost za te”, “Sve me na tebe sjeća”, “To mora da je ljubav”, “Vrati se s kišom”, “Zora je”, “Ostariću, čekajući na te” ili “Došlo doba da se rastajemo” u kojima ćemo zasigurno uživati i na ovom koncertu.

Veliki rođendanski koncert, gastro eventi, music corneri tijekom vikenda, i naravno, posebni popusti su i više nego dobar razlog za posjetiti Westgate Shopping City u periodu od 11. do 13. studenog. Posebni rođendanski popusti trajat će cijeli vikend, a možete ih pronaći ovdje.

Koncert i rođendanska proslava, sudeći prema najavama, bit će nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu očekuje nas izniman glazbeni spektakl, stoga ne propustite doći u Westgate 12. studenog u 20 sati.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook